Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létesítenétek párkapcsolatot olyan emberrel, akinek elváltak a szülei?
Nincs olyan ember a világon, akinek ne lett volna életében lelki sérülése. Sőt, egy gyereket jobban megvisel az, ha a szülei rossz házasságban élnek, mintha elválnának.
Szóval ennek semmi jelentőssége nincs, ha amúgy ő normálisan áll a kapcsolatokhoz (tehát nincs az, hogy soha nem akar megházasodni, gyereket...stb). Sőt amúgy van olyan, aki pont a szülei példáján okulva sokkal felelősségteljesebben áll a házassághoz...
barátnőm anyukája sose volt házas, becsúszott a gyerek, apja nem vállalta, gyerektartást se, elég fura körülmények közt élnek. meglehetősen problémás család. ettől még miért ne járnék vele? őt szeretem, nem a félresikerült családját...
nekem meghalt Anyukám. most amikor ezt megtudja barátnőm, szerinted szakitania kellett volna, mert én biztos sérültem és már nemis vagyok képes normális kapcsolatra??
öregem, elég retardált vagy ha szerinted elvált szülők miatt nem jön össze vki vkivel...
válasz igen, és nem hátráltato tényző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!