Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk fiúkat mi gátolja abban, hogy kezdeményezzenek, párkapcsolatot alakítsanak ki?
kérdésben ott is a válasz ...
énse tartom magam rondának ,de nem merek lépni , mégha esetleg be is jönnék a csajnak , mert parázok egyrészt odamenni másrészt pedig a lekoptatásról , harmadrészt mert volt barátnőm nullára tornászta le az önbizalmamat.
ennyi
Szerintem maga a félénkség gátolja őket.
Korábbi rossz tapasztalat, vagy gyerekkori élmények, vagy félelem az elutasítástól, vagy a kisebbrendűségi érzés, vagy a gátlásosság, vagy a rossz neveltetés, vagy a felviágosítás hiánya, vagy a sok előítélet, vagy a bizonytalanság.
Ezért vagyok én is szűz még 30 évesen XD
"Ezért vagyok én is szűz még 30 évesen XD"
Úristen o.O
Egyébként örökzöld kérdés, amíg vannak nagy arcú lányok, lesznek félénk fiúk. Valamint ő is azért félénk, mert múltjából idézve van rá oka. Ha neki mindig minden összejött volna, és mindenki körberajongta volna addig, akkor veled is bátran kezdene.
Hát ezzel én is így vagyok.
Ezért nem kellünk mi senkinek... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!