Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent vagytok valamilyen társkeresőn?
Amikor nincsen kapcsolatom akkor fent szoktam lenni. Volt egy két rossz tapasztalatom is, de többnyire jó véleményem van. Tudni kell olvasni a sorok között és a ésszel kell kapcsolatot létesíteni. Van akinek van érzéke ezekhez van akinek nincs. akinek nincs, azok mondják ,hogy nem jó semmire a netes ismerkedés. Pff...
Nekem már volt 2 két éves kapcsolatom akikkel ott ismerkedtem meg és több rövidebb is amik ugyancsak pozitív emlékként maradtak meg. Szóval ne hallgass azokra akik negatívumokkal bombáznak. :P
helo.
én jelenleg nem vagyok fent, 1 éve és 4 hónapja, amióta az egyik társkeresőn megismertem a párom, aki mostmár a vőlegényem, és együtt is élünk.
5 év tapasztalattal chat illetve társkeresők böngészésével, számtalan randival a hátam mögött, azt mondom megérte, végül is ennek köszönhetem hogy 2 hónap mulva férjhez megyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!