Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj miért hazudtolja meg önmagát? Miért bújik
szép szavak mögé ha nem a szerint cselekszik.
Figyelt kérdés
Nem fogok általánosítani, de sok lány akit ismerek vagy akartam tőlük valamit, megkérdeztem milyen férfi kell nekik, vagy milyen egy jó kapcsolat számukra.
Általában egy ilyesmi válasz szokott jönni. Az a lényeg hogy szeressen, megbízható legyen, lehessen vele jókat beszélgetni és legyen saját gondolata. Ez amit a legtöbbet hallok.
Ezeknek a kritériumoknak simán megfelelnék, volt hogy lánnyal jókat beszélgettünk, tényleg képes lennék szeretni őket úgy ahogy senki más. Tudom magamról hogy nem vagyok egy férfi ideál de ezt kompenzálnám azzal hogy figyelmes vagyok és csak azt nézem hogy neki hogy jó. Sose csalnám meg és sose kéne aggódnia hogy féltékeny vagyok. Még is mindig kikosaraznak. Még se ez kell nekik? Miért mondanak olyat ami nem igaz, lehet hogy ez kell nekik, de csak másodlagos szempont náluk, csak félnek kimondani az elsődleges szempontot, a külsőt mert félnek hogy felszínesnek tartanák őket?.
Tehát a lényeg:Ezekkel a tuljadonságokkal kapcsolaton belül tudsz elcsábítani egy lány kivéve ha valami ilyesmi számára az a + ami kell egy pasiban de az evolúció úgy alakította ki h ne ez legyen ez csak a pasikban sokat csalódott lányokat foghatja meg.Kapcsolaton kívül nem sokra mész ennyivel ha hiszed hanem az a megmagyarázhatatlan + kell!Akinek meg mégsem az meg nem a komoly kapcsolatra hajt hanem legyen egy jó pasim és az tényleg csak a külsőt nézi/és/vagy menő/és/vagy gazdag legyen a srác!
2011. aug. 29. 14:26
22/32 A kérdező kommentje:
Mi az a plusz? csak mert azért nem annyi vagyok mit amit itt leírtam elhiheted, ha a külső a plusz akkor hátrányból indulok. Még is itt mindenki azt magyarázza hogy a csajok mennyire nem is felszínesek, meg hogy ők már láttak csúnya pasit jó csajjal. Meg hogy ha udvarol és kezdeményez akkor már van esélye. stb stb, még is akkor bevallhatjuk ország világ előtt hogy a külső a plusz?
2011. aug. 29. 14:30
23/32 anonim válasza:
Persze h nem vagy lapos figyelj attól függ mit akarsz!Ha komoly kapcsolatot akkor meg kell vele bírkóznod h a kémia az nem fog sok lánynál működni akármilyen vagy és akárhogy nézel ki tehát lehet többet kell próbálkoznod h a hozzád hasonló kaliberű srácokra bukó lányokat tudj keresni!Ha meg nem akkor bizony be kell dobnod magad menő/jóképű/olyan kisugárzású egyénnek kéne lenned ami sok csajt megfog ebben az ilyen csajozós könyvek segíthetnek!Talán az igazit is hamarabb megtalálod!
2011. aug. 29. 14:33
24/32 anonim válasza:
Nem nem a külső a plusz!Az mindenkinek más a plusz!Csak a külső az olyan h sok lány csak akkor enged úgy magához közel h jobban megismerjen pl.Ha nála egyszerű dolog a + de alapból nem enged magához annyira közel h megismerjen akkor nem találja meg!
2011. aug. 29. 14:37
25/32 A kérdező kommentje:
Olvasgattam ilyen könyveket, de meghazudtolni nem fogom tudni magam és a macsót adni.
2011. aug. 29. 14:40
26/32 A kérdező kommentje:
így vagy úgy de sok az akadály, ahogy elnézem :P
2011. aug. 29. 14:41
27/32 anonim válasza:
Tehát az emberek igenis felszínesek főleg fiatalabb korban ha lány ha fiú pl:Te számodra előnytelen kinézetű csajt közel engedsz magadhoz?Nem hiszem olyat nem láttam még ezzel a lányok is így vannak felnőtt korban lép előre jobban a személyiség!Tehát alakítani kell a külsőn és ha nem vagy előnyös külsejű jön a személyiség!Azt kell alakítani de ne csak úgy h rendes légy hanem vmi olyan amire pozitívan fel tud figyelni a női nem ezek ilyen erről a témáról szóló könyvekben vannak!Vannak olyan nők és férfiak akik csak átlagosak mégis sikerül a másik nemet magukba bolondítani nekik kell a titkuk megfejteni!
2011. aug. 29. 14:43
28/32 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz ez, én csak egy barátnőt szeretnék akivel átélhetném azokat az elfojtott vágyakat amik már régóta bennem vannak. Vagy ez önző hozzá állás?
2011. aug. 29. 14:43
29/32 anonim válasza:
és valóban ha a külső lenne a + hogy láthatnánk ronda pasikat jó csajokkal?És fordítva?Ezért nem lehet ezt kijelenteni az a lényeg h valamivel megnyerőnek kell lenni a másik nem szemében aminek elég ereje is van a meggyőzéshez csak ugye azt én sem tudom h mi!
2011. aug. 29. 14:46
30/32 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem láttam még ilyen párost, de bevallom nem lehetetlen, csak nem gyakori, és ami nem gyakori annak kicsi az esélye és aminek kicsi az esélye az nem jó alap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!