Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj miért hazudtolja meg önmagát? Miért bújik szép szavak mögé ha nem a szerint cselekszik.
Nem fogok általánosítani, de sok lány akit ismerek vagy akartam tőlük valamit, megkérdeztem milyen férfi kell nekik, vagy milyen egy jó kapcsolat számukra.
Általában egy ilyesmi válasz szokott jönni. Az a lényeg hogy szeressen, megbízható legyen, lehessen vele jókat beszélgetni és legyen saját gondolata. Ez amit a legtöbbet hallok.
Ezeknek a kritériumoknak simán megfelelnék, volt hogy lánnyal jókat beszélgettünk, tényleg képes lennék szeretni őket úgy ahogy senki más. Tudom magamról hogy nem vagyok egy férfi ideál de ezt kompenzálnám azzal hogy figyelmes vagyok és csak azt nézem hogy neki hogy jó. Sose csalnám meg és sose kéne aggódnia hogy féltékeny vagyok. Még is mindig kikosaraznak. Még se ez kell nekik? Miért mondanak olyat ami nem igaz, lehet hogy ez kell nekik, de csak másodlagos szempont náluk, csak félnek kimondani az elsődleges szempontot, a külsőt mert félnek hogy felszínesnek tartanák őket?.
Ez azt jelenti, hogy ha nem felelsz meg a feltételeknek, akkor nem kellesz. Ha meg felelsz, nem következik abból az, hogy akkor megfelelő vagy. Csak az, hogy akár lehetne esélyed, ha pl. tetszel is nekik. Néhány szar kis tulajdonság meg soha nem fogja igazán leírni az embert.
Egyébként meg, ha tényleg egy nagyon becsületes, szeretetre méltó ember vagy, aki szeret, akkor megérdemled a szeretetet, tiszteletet, de a szerelemhez nem elég ez, vagy nem csak ez kell. A barátsághoz, szeretethez elég.
Ha megadod magad nekik és alárendelődsz, az nem egyenlő a figyelmességgel. A nőknek férfi kell, nem egy szobapincsi...
Az is egy dolog, hogy jókat beszélgettek, meg az is, hogy az a beszélgetés milyen szinten zajlik. Ha felszínesek vagytok, nem tudtok őszinték és nyíltak lenni (vagy te nem tudsz, mert olyan gátlásaid vannak), akkor az nem az a beszélgetés, amire a lány vágyik. Ő egy olyan emberre vágyik, aki társa lehet, nem olyanra, aki csak azért hallgatja meg minden gondját-baját, hogy aztán lefektesse.
Harmadszor pedig: legyen férfias tartásod és magabiztos fellépésed. Egy fiú lehet akármilyen figyelmes, ha nem képes beindítani a nőkben azt a bizonyos reakciót, amitől nedvesedik a punci és kívánják, hogy csak azzal az egy illetővel legyenek...
Egyébként teljesen egyetértek Smartguy86. -al.
El kell érni, hogy a nő vágyjon rád. Nem feltétlen a sexre gondolok, de azt ne hangoztasd, hogy te nem akarsz sexet tőle csak ölelgetni. Csupán tudsz uralkodni, tiszteletben tartani, hogy ő is egy ember. De egyszer bizony lépned kell, hogy ne csak barátság legyen.
A külsőd ha nem tetszik, akkor javíts rajta, hogy tetszen.
Nem vagyok papucs, pusztán csak szeretem kimutatni az ha szeretek valakit, csak még sose tehettem meg. Ha valamit nem akarok megcsinálni arra nehezen fog rávenni.
Az a z előnye hogy nem volt még barátnőm, de sok ismerősömnek volt hogy tudom milyen nem akarok lenni, hát nem leszek papucs mint bátyám.
Beszélgetés változó, szerintem az a jó ha egyszerű dolgokról is el lehet beszélni, de nincsenek tabu témák sem.
Ó akarom én a szexet, sőt a hiánya egyre perverzebbé tesz :S De persze nem azzal nyitok, lehet hogy ez gáz de kell egy minimális bizalom mielőtt szexről beszélek, mivel nincs benne tapasztalatom, így csak akkor szólalok meg ha nem oktat ki a másik csak mert jobban tudja.
Javítani szeretnék, és próbálok is, de azért aki így nem fogad el, de ha megváltoznék elfogadna, az nem gáz? Mindenki azt mondja nekem hogy ha nem fogad el olyannak amilyen vagyok meg se érdemel, de ott a másik hogy ezek szép szavak de ettől még nem lesz barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!