Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok csaj miért hazudtolja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok csaj miért hazudtolja meg önmagát? Miért bújik szép szavak mögé ha nem a szerint cselekszik.

Figyelt kérdés

Nem fogok általánosítani, de sok lány akit ismerek vagy akartam tőlük valamit, megkérdeztem milyen férfi kell nekik, vagy milyen egy jó kapcsolat számukra.

Általában egy ilyesmi válasz szokott jönni. Az a lényeg hogy szeressen, megbízható legyen, lehessen vele jókat beszélgetni és legyen saját gondolata. Ez amit a legtöbbet hallok.

Ezeknek a kritériumoknak simán megfelelnék, volt hogy lánnyal jókat beszélgettünk, tényleg képes lennék szeretni őket úgy ahogy senki más. Tudom magamról hogy nem vagyok egy férfi ideál de ezt kompenzálnám azzal hogy figyelmes vagyok és csak azt nézem hogy neki hogy jó. Sose csalnám meg és sose kéne aggódnia hogy féltékeny vagyok. Még is mindig kikosaraznak. Még se ez kell nekik? Miért mondanak olyat ami nem igaz, lehet hogy ez kell nekik, de csak másodlagos szempont náluk, csak félnek kimondani az elsődleges szempontot, a külsőt mert félnek hogy felszínesnek tartanák őket?.

2011. aug. 29. 13:32
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én nekem kell a vadság, félre értettetek, az hogy szeretem a romantikát az nem jelenti azt hogy a párommal nem lennék benne minden őrültségbe. Pont az az egyik legnagyobb godom hogy nehezen találok olyan lányt aki egy személyben vad és romantikus is. Akivel nappal össze lehet bújni egy filmre, de aki letépi rólam a ruhát este ha olyanja van...mint mondtam egyre perverzebb vagyok :P
2011. aug. 29. 13:53
 12/32 anonim ***** válasza:
Na ez egy jó pont:)
2011. aug. 29. 13:56
 13/32 anonim ***** válasza:
Azért mert 1:Ez nem elég egy kapcsolathoz!Hiába vagy ilyen ha nincs meg az a fontos valami ami egy lányt vonzzon!Itt nem a külsőn meg a pénzen van a hangsúly az csak bizonyos lányokat vonz egyébként mminden lányt más vonzz fog meg egy pasiban ha ez nincs meg az adott lánynál hiába vagy ilyen ezek a tulajdonságok kapcsolaton belül jók de csak ezekkel nem lehet barátnőt fogni!Se bunkóságért se pénzért se udvariasságért se a külsőd miatt nem fog komolyan belédszeretni egy lány!Az a valami kell ami őt vonzza!Ha ez nincs meg hiába vagy olyan amilyen ettől nem tud belédszeretni attól h azt szeretné h így bánjanak vele a kapcsolatban!Ha meg valakiben ez meg van hiába bunkó akkor is összejön vele ha nem úgy bánik vele ha szeretné!Ez ösztönös és a fiatalabb lányok ezt még nem tudják irányítani csak a szívükre hallgatnak vakok lesznek és utólag bánják!
2011. aug. 29. 14:01
 14/32 anonim ***** válasza:

Nincs kedved küldeni egy képet? Csak kiváncsi lettem.

Amúgy hány éves vagy?

Ja és milyen lányoktól kérdezted, hogy milyen pasi kell?

És hogy derült ki, hogy te nem kellesz nekik?

2011. aug. 29. 14:01
 15/32 anonim ***** válasza:
Amúgy 73% -nak igaza, én nem bírtam volna ezt így megfogalmazni. De így igaz.
2011. aug. 29. 14:03
 16/32 A kérdező kommentje:

Főleg a nő ismerőseimet kérdeztem, illetve azt a néhány lányt akikbe beleszerettem idővel és hát ki kosaraztak máshogy nem tudok fogalmazni.

21 vagyok, küldhetek képet, de ne számíts sokra

2011. aug. 29. 14:07
 17/32 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert vannak kivételek de a normális lányok sem tudják megmondani h kiben h lesz meg az a valami ami miatt összejön vele és szerelmes lesz belé!Ha meg valakiben megvan sokszor az van h szerelmes és mind1 h idillien bánik vele vagy sem az számít h megvan!Tehát jóképű,izmos,kissé bunkó,jóhumorú srácban ez ált.megvan és összejön vele denem bánik vele jól de elsiklik efölött mert szerelmes meg ráfogja a férfiasságra ami ostobaság de hát ez van!De ha nincs meg a kémia semennyire feléd a lány részéről lehetsz akármilyen rendes nem tud veled összejönni!Mert ez olyan h valakiben a férfit látja valakiben a barátot ha nincs kémia de minden idilli akkor barát leszel ha van kémis mind1 h nem idilli elnézi és/vagy észre sem veszi!De ettől még nem lehet általánosítani h mindenkinek a bunkó jön be mert az taszító nagyon ha nincs meg a kémia a bunkó és a csaj között ha megvan akkor vonzódik hozzá a csaj és nem azért mert bunkó hanem szókimondó ,jóhumorú látja azt a jót ami őt vonzza más meg nem lát!A külsőnek is persze sok szerepe van igenis fiatal korban mind a lányoknál mind a fiúknál a fiúk sincsenek oda a ronda lányokért és a jó csajokat hajtják(tehát szép mind1 h természetes v nem annyira az)meg a lányokat is az fogja meg és ritkán de előfordul h számukra nem olyan jól kinéző egyeddel járnak de az először ha nincs ló jó a szamár is aztán beleszeret v régebbről ismerte és megvan a + valami.
2011. aug. 29. 14:16
 18/32 anonim ***** válasza:
Beszarok:xD Egyébként úgy emlékszem, mintha láttam volna már a képed itt az oldalon. Igaz, hogy nem vagyok csaj, de biztos, hogy nem vagy csúf. Szóval nem ez lesz a gond.
2011. aug. 29. 14:17
 19/32 anonim ***** válasza:
13:39-essel (Smartguy 86) értek egyet, bár nem nagyon találkoztam még olyan fiúval, mint akit ő felvázolt... Engem általában a tahók szoktak megtalálni, de sok a tutyimutyi is, jó lenne több olyan srác, akire ráillenek a Smartguy által leírt dolgok. Bár sok fiú eleve olyannak tartja magát, közben gőze sincs, hogy hogyan is kell egy lánnyal bánni. 19L
2011. aug. 29. 14:21
 20/32 A kérdező kommentje:

küldtem már képet itt magamról korábban, megeshet, nem terveztem most kép küldözgetést, csak hát kérted és küldtem :P

Én ezt értem, de azért nem vagyok olyan lapos hogy ne legyen kémia, azt hittem hogy már ezt a nagyon felszínességet lassan kinőttem, de ezek szerint nem. Én azt tudom hogy sokkal elfogadóbb vagyok egy lány külsejével kapcsolatban. Azt el tudom képzelni hogy mivel a lányok nem annyira vizuális típusúak, nekik kell a jó test, mondjuk szexben. Még a pasik sokkal vizuálisabbak, vagy legalább is magamról tudom ha lenne is bármi hibája a lánynak ha ott van előttem meztelenül akkor tuti nem hagyna hidegen.

2011. aug. 29. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!