Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokat kockulok, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kockulok, hogy lehet így barátnőm?

Figyelt kérdés
Szinte egész nap otthon ülök a gép előtt. Mostanában kezdek rájönni, hogy csak elpocsékolom az időmet. Szerintetek mit lehet ne csinálni helyette? Jó, hogy menjek ki az utcára, de ott mit csináljak? Sétálgassak körbe-körbe? 17/f
2011. aug. 28. 19:12
1 2 3 4
 31/35 Coon válasza:

Kocka párkapcsolat????

Nem érzed hogy mennyire gáz ez??

Meg a többi hülyeség hogy facebooksex! Áááá!!

Kik azok a barmok akik ilyeneket kitalálnak?

Ott vagytok Metinbe, összeismerkedtek, esküvő, gyerekek,halál! Csak én vagyok hülye hogy felbaszom ezen az agyam?

2011. aug. 31. 14:48
 32/35 anonim ***** válasza:

léteznek kocka lányok amúgy :D

mmoRPG-kben keresd.

és az a vicces

h többségük állati jól néz ki (:

én is szoktam játszani néha, utcán pedig megfordulnak utánam.

18/L

2011. aug. 31. 14:51
 33/35 anonim ***** válasza:
coon amúgy a metin 1 nagyon sz*r játék:D
2011. aug. 31. 14:52
 34/35 anonim ***** válasza:
Kimész a városligetbe sörözni,vagy a Gellérthegyre eltolni egy nagy cigit.Vagy ütközni a többi kocka haveroddal aki hajlandó kimozdulni. Leülni egy padra dumálni a belvárosban közbe stírölni a csajokat.Van egy rakat hely amit föl lehet fedezni. Indulj el!
2011. aug. 31. 15:14
 35/35 Coon válasza:

A Metin 2-re gondoltam mert abba láttam ennyi szarságot!

Mind1 én nem élek ilyenekkel! Kockulok de azért van a játékon kívül is életem!

2011. aug. 31. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!