Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat kockulok, hogy lehet így barátnőm?
Figyelt kérdés
Szinte egész nap otthon ülök a gép előtt. Mostanában kezdek rájönni, hogy csak elpocsékolom az időmet. Szerintetek mit lehet ne csinálni helyette? Jó, hogy menjek ki az utcára, de ott mit csináljak? Sétálgassak körbe-körbe? 17/f2011. aug. 28. 19:12
21/35 anonim válasza:
Hát igen...ez is attol függ hogy hol laksz....én egy kis faluba élek nem lehet csinálni itt semmit a bnöim is messzi laknak tölem...Barátnöd meg lehet akkor ha a gép elött ülsz...neten is megleeht ismerkedni akárkivel aztán találkozhatsz vele...igaz jobb ha valaki élöbe ismerkedik:):)
16/L
22/35 anonim válasza:
szerezz barátokat, és mozduljatok ki bulizni, ismerkedni. nem a gép előtt kell ülni, öcsémet is agyonütöm, ha gépezik naphosszat..
23/35 anonim válasza:
24/35 anonim válasza:
szedd le a sex villa 2 3D-t jó szex játék meg ki is tudod rá verni,én is szoktam..
25/35 anonim válasza:
GYere haver együtt elsétálunk az utcán, a sok jó csajt stírölni a legjobb. :D
26/35 anonim válasza:
neked már csak a guminő marad...
27/35 anonim válasza:
Mivel játszol?és heti hány órát kb.?
29/35 anonim válasza:
Én is elég kocka vagyok, de erre semmi nekem tetsző szórakozási lehetőség nincs.. barát nem sok van, messze is van, nem is érdeklem őket..
viszont van barátnőm, kicsit kocka, de nem baj az ;)
30/35 anonim válasza:
Sehogy. Ha mindig a gép előtt ülsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!