Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat kockulok, hogy lehet így barátnőm?
Mi barátommal iszonyat nagy kockák voltunk.Nem mentünk sehova,mindent lemondtuk mindezt egy hülye játék miatt,hidd el nem éri meg.Szerencsére a játék is segített,és leszoktam róla,bár barátom néha néha még játszik.
Sok mindent lehet csinálni,kezdődik a suli,tanulj,bulizz,sportolj,barátkozz stb..
Bazz én is ezzel szenvedtem kb 2éve..naon gáz volt:S
de én leszoktam róla:) nemtudom hogy,de sikerült összekapnom magam,és most 16/f vok,baratnő is alakulóban..:D
Ha elvagy a géppel, az nem időpocsékolás. Az az időpocsékolás amihez nincs kedved.
Én is sokat gépezek, mert mitcsináljak? Ha van lehetőség megyek a gép elől.
Nem az hogy sétálgass körbe körbe. elmész a legközelebb városba, sétálsz egy kicsit 2-3utcányit, majd visszajössz. Nembaj az ha nincs értelme, de ki tudja lehet hogy egyszer így botlasz bele életed szerelmébe, meg legalább kicsit kulturálódsz.
így még nem röhögtem mint most xD
amúgy igaz kikéne mozdulni de hova ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!