Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L/14 Milyen jelekkel tudom elárulni egy sracnak h nagyon tetszik nekem?
Én sose vaciláltam ezeken! Én a helyedben egyszer, ha meglátnám, megmondanám neki, hogy: Hű, most veszem észre, de jól nézel ki!
:D Legközelebbi talizásnál: Áá, te napról napra helyesebb vagy!
Csak leesik neki, és ha minden jól megy, cselekszik ő! :)
Sokat mosolyogj menny oda sokat..kérdezgezsd van e barátnője s ha nincs neme akar egyet bokolj neki ...ha mondjuk van egy uj cipöje vagy más cuca akor mond neki h ezt nagyon jól ál stbxD
Sok sikert!
L/14
Odamész hozzá ledöntöd a padra szájon csókolod és utána azt mondod neki,hogy: szereted! Ennyi.
Komolyara fordítva a szót beszélgess vele bármiről órákról napjáról. DE szntem fontos az,hogy figyelj arra,hogy Ő mennyire kérdez vissza,mert,ha csak kérdezz feleket játszotok(amikor te kérdezel,)az nem jó jel.Ha vissza kérdez és rólad is kérdezget akkor 1/4-es siker :D És bókolj neki,egyszerűket. Amiket az előttem lévő válaszolók mondtak(ruha stb.) Ha Ő is bókol neked akkor már fél siker (= 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!