Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a mai lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok? Randi dolog.

Figyelt kérdés

Megbeszéltem egy lánnyal egy randit, vártam rá, nem jött. Később tudtam meg, hogy ő már órák óta a barátnőivel volt valahol. Én meg hiába vártam. Semmi bocsánatkérés nem volt.

Nem értem, ez miért jó nekik?

Előző csaj meg két randit is lemondott valami kamu indokkal.

Na most nem értem, hogy egy normális fiú miért érdemli azt, hogy átverjék és kamuzzanak neki? Miért nem lehet megmondani, hogy nem vagy az esetem nem akarok randizni veled? Miért jó az, hogy lefixáljuk a randit aztán vagy el sem jön vagy lemondja?

17/F

2011. aug. 27. 16:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
elottem iroknak teljesne igaza van:) olyan lanyt keress aki tenyleg kapcsolatot szeretne,s nem azt h 2randi azt szia:D de nyugi,ezzel nemcsak a csajok vanna igy h nemmennek el,pasik is:) L/14
2011. szept. 2. 14:05
 22/28 anonim ***** válasza:
velem is történt már ilyen, teljesen megértem a szitut, aztán rájöttem, hogy lehet, magamban van a hiba, plusz a pua fórumon rávilágítottak a srácok arra, hogy nem volt elég vonzalom köztem és a lány között. Szal azt tudom tanácsolni, hogy még a randi előtt figyelj a vonzalomkeltésre, hogy igazából a csaj érdeke legyen a randi. Hajrá!
2011. szept. 13. 11:53
 23/28 anonim ***** válasza:
Mert hülyék és fiatalok.
2012. jan. 1. 16:50
 24/28 Csak 1 GyK user ***** válasza:
Csak 1. oldal kommentjeit olvastam el, de sztem jó csajokra kellene hajtanod, mert a rondák belülről is azok, a jó csajokba, igaz ott se sok, de ott van azért rendes is sztem, csak meg kell találni a sok szemét között :)
2012. jan. 1. 17:10
 25/28 anonim ***** válasza:

jajj bakker -.- velem is volt egy ilyen dolog.

Nah szal megbeszéltem egy fiúval,h majd randizunk. És mikor elmentem és vártam mint a hülye,az meg nem jött,akkor nagyon kész voltam...és tőlem sem kért bocsánatot.aztán kiderült h végig szívatott.

2012. jan. 1. 18:36
 26/28 anonim ***** válasza:

Na most nem értem, hogy egy normális fiú miért érdemli azt, hogy átverjék és kamuzzanak neki?

Ez nem megérdemlés kérdése. Ebben a világban ilyen nincs.

Miért nem lehet megmondani, hogy nem vagy az esetem nem akarok randizni veled?

Nyuszik, illetve mert megtehetik. Hisz megtették nem? Ilyen ez a világ.

Miért jó az, hogy lefixáljuk a randit aztán vagy el sem jön vagy lemondja?

Ezt csak ők tudhatják.

2012. jan. 1. 18:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Mert bénák, meg gyávák, és ahelyett hogy normális módon próbálnák feljebb tornázni az önértékelésük, ilyen szánalmas módon teszik. Mint hogy "NEM ÉN TESZEM LE" és bamm lecsapod a telefont "oohh yee!" na az hogy faképnél hagyott szó nélkül kb ugyanilyen.

Egyébként nyugodtan elmondhatod neki, hogy hülye .. volt. Legalább az oda**sz egy picit, ne érezze már magát a fellegekben.

2012. jan. 1. 21:50
 28/28 anonim ***** válasza:

elolvastam még pár kommentet főleg ahol te is írtál valamit. Na és nem feltétlen kell rossznak, balbalnak lenned, elég ha utána "lecseszed" hogy veled ne szórakozzon. Az hogy most akkor te is asz leszel,, végül is azt is lehet de mind1.

Legalább valami minimális tisztelet, ok ennyi évesen még nem kell full komolynak lenni "ohh, igen milady én se értek egyet az új törvény javaslattal..", de azért valami minimális, akkor tényleg írjon csak egy smst, hogy sorry mégsem vagy akármi. Ez még nem is megalázó vagy bármi, gyorsan megírja és kész. Nem kell sajnálkozni.

Mondom küld el a francba ha úgy érzed.

2012. jan. 1. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!