Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai lányok? Randi dolog.
Megbeszéltem egy lánnyal egy randit, vártam rá, nem jött. Később tudtam meg, hogy ő már órák óta a barátnőivel volt valahol. Én meg hiába vártam. Semmi bocsánatkérés nem volt.
Nem értem, ez miért jó nekik?
Előző csaj meg két randit is lemondott valami kamu indokkal.
Na most nem értem, hogy egy normális fiú miért érdemli azt, hogy átverjék és kamuzzanak neki? Miért nem lehet megmondani, hogy nem vagy az esetem nem akarok randizni veled? Miért jó az, hogy lefixáljuk a randit aztán vagy el sem jön vagy lemondja?
17/F
jajj bakker -.- velem is volt egy ilyen dolog.
Nah szal megbeszéltem egy fiúval,h majd randizunk. És mikor elmentem és vártam mint a hülye,az meg nem jött,akkor nagyon kész voltam...és tőlem sem kért bocsánatot.aztán kiderült h végig szívatott.
Na most nem értem, hogy egy normális fiú miért érdemli azt, hogy átverjék és kamuzzanak neki?
Ez nem megérdemlés kérdése. Ebben a világban ilyen nincs.
Miért nem lehet megmondani, hogy nem vagy az esetem nem akarok randizni veled?
Nyuszik, illetve mert megtehetik. Hisz megtették nem? Ilyen ez a világ.
Miért jó az, hogy lefixáljuk a randit aztán vagy el sem jön vagy lemondja?
Ezt csak ők tudhatják.
Mert bénák, meg gyávák, és ahelyett hogy normális módon próbálnák feljebb tornázni az önértékelésük, ilyen szánalmas módon teszik. Mint hogy "NEM ÉN TESZEM LE" és bamm lecsapod a telefont "oohh yee!" na az hogy faképnél hagyott szó nélkül kb ugyanilyen.
Egyébként nyugodtan elmondhatod neki, hogy hülye .. volt. Legalább az oda**sz egy picit, ne érezze már magát a fellegekben.
elolvastam még pár kommentet főleg ahol te is írtál valamit. Na és nem feltétlen kell rossznak, balbalnak lenned, elég ha utána "lecseszed" hogy veled ne szórakozzon. Az hogy most akkor te is asz leszel,, végül is azt is lehet de mind1.
Legalább valami minimális tisztelet, ok ennyi évesen még nem kell full komolynak lenni "ohh, igen milady én se értek egyet az új törvény javaslattal..", de azért valami minimális, akkor tényleg írjon csak egy smst, hogy sorry mégsem vagy akármi. Ez még nem is megalázó vagy bármi, gyorsan megírja és kész. Nem kell sajnálkozni.
Mondom küld el a francba ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!