Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a mai lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok? Randi dolog.

Figyelt kérdés

Megbeszéltem egy lánnyal egy randit, vártam rá, nem jött. Később tudtam meg, hogy ő már órák óta a barátnőivel volt valahol. Én meg hiába vártam. Semmi bocsánatkérés nem volt.

Nem értem, ez miért jó nekik?

Előző csaj meg két randit is lemondott valami kamu indokkal.

Na most nem értem, hogy egy normális fiú miért érdemli azt, hogy átverjék és kamuzzanak neki? Miért nem lehet megmondani, hogy nem vagy az esetem nem akarok randizni veled? Miért jó az, hogy lefixáljuk a randit aztán vagy el sem jön vagy lemondja?

17/F

2011. aug. 27. 16:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Mert a fullos csajoktól kérsz randit, temeg jól tanuló rendes srác vagy, ők meg a fullos izomagyú, iskola sztárjaira buknak. Ennyi. Legközelebb rendes lányok között kresgélj és nem lesz ilyen problémád!
2011. aug. 27. 16:02
 2/28 anonim ***** válasza:
71%
Mert gerinctelen, egyszerű, büdös, kis tinipicsäk.
2011. aug. 27. 16:03
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom miért ilyen férgek, de miattuk kell ribancnak lenni, hogy észrevegyenek, és miattuk nincs hitelük a rendes lányoknak. Sorba le tudnám lőni az ilyen kártevőket!

20/l

2011. aug. 27. 16:06
 4/28 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nem is fullos csajok. Az előző olyan vékony volt, hogy az már szinte betegség, a mostani meg haverom szerint olyan mintha fejbecsapták volna egy lapáttal de nekem bejött meg normális csajnak tűnt. Aztán meg mégsem az.

Na most ha rondább csajok ilyenek akkor én már nem tudom mit csináljak.

2011. aug. 27. 16:06
 5/28 A kérdező kommentje:
Én pedig mindig őszinte vagyok a lányokkal, ha nem jött be valaki külsőleg vagy belsőleg akkor megmondtam, hogy bocsi de nem. És ennyi. Én se várnék többet néhány szónál. Nem azt várom, hogy megindokolják, hogy miért nem jövök be nekik, mert mindenkinek szíve joga, hogy ki tetszik neki és ki nem.
2011. aug. 27. 16:09
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lányt keress aki kapcsolatot szeretne és komolyan is gondolja, nem egy bugris ovis szintjén van.

20/l

7/28 anonim ***** válasza:
Én jó csajnak számítok és soha nem tettem és nem is fogok ilyet csinálni, szerintem keres inkább jó csajokat akik tényleg normálisak. Szerintem alá becsülöd magad ez a probléma.
 8/28 anonim ***** válasza:

Vagy nem mertek nemet mondani és inkább el se mentek.

Első válaszoló vagyok.

2011. aug. 27. 16:10
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

"Vagy nem mertek nemet mondani és inkább el se mentek. "

És ez milyen szemét gerinctelen húzás már, de hát mit várjon az ember a mai kis ribancoktól?

Tanulság: legközelebb ilyen esetben kőkeményen lebaszod, hogy mi a k.rva anyjáért nem volt képes eljönni, vagy legalább telefonálni. Fordított esetben ő sem örülne.

2011. aug. 27. 16:23
 10/28 anonim ***** válasza:

sajnos vannak ilyenek. én finoman utasítok el valakit, de nem csinálok olyat hogy talira nem megyek el mert az szemétség. ha beszélgetsz velük neten a stílusokból is leszárheted hogy mi lesz

sajnálom h így alakult

:s

15/L

2011. aug. 27. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!