Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a mai lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok? Randi dolog.

Figyelt kérdés

Megbeszéltem egy lánnyal egy randit, vártam rá, nem jött. Később tudtam meg, hogy ő már órák óta a barátnőivel volt valahol. Én meg hiába vártam. Semmi bocsánatkérés nem volt.

Nem értem, ez miért jó nekik?

Előző csaj meg két randit is lemondott valami kamu indokkal.

Na most nem értem, hogy egy normális fiú miért érdemli azt, hogy átverjék és kamuzzanak neki? Miért nem lehet megmondani, hogy nem vagy az esetem nem akarok randizni veled? Miért jó az, hogy lefixáljuk a randit aztán vagy el sem jön vagy lemondja?

17/F

2011. aug. 27. 16:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
leszűrheted*
2011. aug. 27. 17:05
 12/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen nem akart megbántani, de így sikerült neki, mert azt hitte, a "nem" sértőbb, mint nem válaszolni.
2011. aug. 27. 17:20
 13/28 anonim ***** válasza:
ismerős ez a helyzet nekem is
2011. aug. 27. 17:26
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
hát ezt rólatuk,pasikról is el lehet mondani ugyanezt..a legutóbbi barátom ilyen volt már egy idő után,és szakítani se tudott rendesen,mivel abból vettem észre csak h nemhív és nemis veszi fel a telefont..na ez milyen!?..
2011. aug. 28. 00:22
 15/28 A kérdező kommentje:

Csak általában nem a szemét pasik vannak így megszívatva.

Hanem a normálisakat hülyítik a lányok, aki meg nagymenő és gyökér annak van csaja.

2011. aug. 28. 10:08
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Az utolsó kommentel maximálisan egyetértek (F)
2011. aug. 29. 17:39
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát látod az lehet.
2011. szept. 1. 17:22
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Én ilyet kb. 14 évesen csináltam. Most már soha nem mondok le randit, vagy csak az igaz indokot mondom, hogy miért nem alkalmas. Ha meg nem jön be a srác, cakk pakk tudatom vele, hogy ne szenvedjen fölöslegesen. 19/L
2011. szept. 1. 17:31
 19/28 .Daniel. ***** válasza:
92%
Semmi gáz haver. Megértelek de ezek csak a csajok leggyávábbik fajtájából valóak. Az ilyen ha mondja hogy bocsi jaj nem tudtam elmenni a randira csak mond ezt: Mi??Hogy ma randiztunk volna? Basszus nem gáz, én is elfelejtettem de a gond az hogy megismertem egy lányt szóval itt vége a kapcsolatunknak. Hidd el lehet nem fog látszani de felfog robbanni a festékes fejük. :)
2011. szept. 1. 18:13
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
Ja, maximálisan egyetértek az előttem szólóval! Vissza kell alázni. Esetleg pár nap után írj neki egy sms-t, hogy nem emléxel, hogy mikorra beszéltétek meg a randit, de tárgytalan, mert közben megismerkedtél valakivel.
2011. szept. 1. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!