Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban rám vannak tapadva a csajok, hogy szabadulhatnék meg tőlük?
Szóval néznek, vihognak, sutyorognak, levelet küldenek névtelenül, volt olyan is hogy hazáig követtek, szerintem már néhányan a mobilszámom is tudják mert volt 1-2 hívás (de bele nem szólnak sose), nem akarok bunkó lenni, de ha normálisan mondom nem hagynak békén. Ti mit tennétek?
16/f

Elvezd a helyzetet...hasznald ki!!!
Ne foglalkozz veluk majdcsak megunjak ha nem kapnak semmilyen visszajelzest a reszedrol.
Minnel jobban le akarod allitani oket annal jobban fognak tapadni rad.
monkey

Ja merthogy inkább a srácok jönnek be ?
Hát nézd, akkor finoman tudasd velük, hogy neked ők nem nyerők .... aztán idővel meg majd elterjed a híre, és akkor leszállnak rólad. Nálunk is van meleg srác, de egyik csajszi se "ugrik rá".

bocs de te hülye vagy?
örülj neki

jé, végre egy sráca, aki nem használja ki a helyzetet, sé visz az ágyába egy lányt!!! ennek örülök....
Én nem avgyok ez a fajta lány, de mivel én is ebbe a korosztályba tartozom, tudom, hogy nem nagyon lehet mit csinálni.
Mert ilyenkor álmodoznak rólad, röhögcsélnek, vicces, sexys szitukat találgatnak ki veled....szóóóval.... csak ignoráld őket.
És miért lenne már rögtön meleg? Ez ugyanugy van, amikor a hírességeket állandóan zaklatják, egy ideig tetszik, de utána már.....
mindennek van határa :)
15/l

Ha zavarnak a csajok, mond azt, hogy papnak készülsz, vagy hogy a fiúkat szereted, vagy neked a tanulás a legfontosabb, és nem érdekel semmi más...Esetleg ha mindenképp el akarod riasztani őket, akkor azt is mondhatod, hogy neked csak a szex számít...
Esetleg válassz magadnak valakit, aki tetszik, (csaj) és akkor nem fognak zaklatni.

en vmnnyire vagom h mirol kerdezel, ugy sztem mindenkinek volt idaig h tapadtak ra a csajok es le akarta razni oket, velem mindig az volt a gond h nem erdekeltek azok a nok hanem az egyik olyan osztalytarsam akibe szerelmes voltam, ne beszelj veluk es kesz!
fatercosta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!