Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a kicsit kocka lányokról?
Figyelt kérdés
Unszimpatikus lenne, ha megtudnátok egy lány ismerősötökről, hogy kicsit kocka? Nem nagyon, szóval nem ülök itthon a gép előtt társasági élet helyett, ha hívnak megyek. 15/L2011. aug. 26. 16:56
21/29 anonim válasza:
Én régen WoW-ba voltam belebuzuuva :S Szerencsére abbahagytam és most van egy kis életem, meg kigyúrtam magam (persze még nem eléggé)
Most animékkel kockulok, sajnos kevés az ilyen ember aki hasonló stílusú mint szerény személyem!
De gondolkozok azon is majd ha tanulós évszakaszok befejeződnek tanulok vmi küzdősportot, meg táncolni is! xP
22/29 Ivan Iljics válasza:
a népek egyre kockábbak és kockábbak a világban. Szóval semmi gond azzal ha egy lány is "kockul".
23/29 A kérdező kommentje:
00:07 Én is animés vagyok! :D Egyébként a kockulásba most fogok belekezdeni valószínűleg. Csak érdekelt, hogy érdemes-e beszélgetni erről bárkivel is.
2011. aug. 27. 17:00
24/29 Narwik válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:39
Hát érdekesnek nem mondanám magam,de kösz a feltételezést.. :P
25/29 anonim válasza:
Hmm dumáljunk egyet :P +1 animés ismerős az sose árt :D Túl kevesen vagyunk, haljak meg! :D Ha uncsizol vegyél fel :)
msn-em:
viktor900@freemail.hu
26/29 anonim válasza:
vagy ha nem engedi az msn mert gagyi akkor írj egy privit xD
27/29 anonim válasza:
Mi az hogy haljak meg? itt felénk a cigányok átkozzák így magukat... pfeeeejjjjj-.-
28/29 anonim válasza:
"Hálják meeg" csak néha használom ezt a kifejezést de sztem vicces :D
29/29 anonim válasza:
ha még szép is vagy, akkor találkoznunk kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!