Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a kicsit kocka lányokról?
Én is kocka vagyok. Igaz én nem kicsit :D
Én alkotni és fogyasztani is szoktam a gépen, nagyon szeretem, DE! Ha valahova hívnak, vagy szeretnék menni, azt nem hagyom ki a gép miatt.
Az meg milyen már, ha valaki akkor is gépezik, ha nála van a barátja? Mert szerintem egy olyan kapcsolatban nem az a baj, hogy az egyik fél kocka, hanem az, hogy az egyik fél nem is szerelmes igazán.
Igen is, a kockákkal is kell foglalkozni.
Nem az határozza meg a kapcsolatot, hogy mennyit ülsz a gép előtt, milyen zenét hallgatsz, stb., hanem inkább az, hogy gondolkozzatok nagyon hasonlóan, és legyetek egy hullámhosszon. =)
16/L
Én inkább kreatív tevékenységre használom a számítógépet. Értek a programozáshoz és a webfejlesztéshez. Játszani nagyon ritkán szoktam és inkább csak egyszerűbb játékokkal. Szóval ha valami érdekeset mutat, az mindent felülír, de ha egy játék mellől nem lehetne elszakítani, az engem is idegesítene :S :)
Amúgy ha van kedvetek levelezni(csak levelezni), akkor írjatok nyugodtan privát üzenetet! :) Kíváncsi vagyok mi érdekel titeket, "kocka" lányok :)
F/18
Én is kocka vagyok,mondtam is le programot már emiatt..^^
Nem véletlenül nem járok senkivel hihihih XD
21/L
Szerintem az a kérdés, hogy mivel kockulsz. Nem mind1, hogy pl WoW vagy Counter strike, Cod, stb:D Ez attól is függ, hogy mennit űl a gép előtt, ebből mennyi játszás, stb:) Az pl szerintem normális, ha vakációban 3-4 órát játszik, kb ennyit netezget, a többit meg a haverokkal vagy pasival tölti.
Nálam kb így van: Reggel leűlök olyan 10 körül, 2 kor megyek kajálni, utánna olyan 4 körül megyek a városba lógni a haverokkal és 12-1 körül érek haza. Utánna esetleg még gépezek 1-2 órát:)
Én is ilyen vagyok és van barátom :D (igaz ő is kocka, de kinézetre meg stb nemtudnád megmondani, csak éntudom mikor otthonvan mindig játszik meg velem beszél xd kivéve ha a gépekről kezd beszélni...na akkor kijön a kockasága :D)
Szoktunk együtt játszani ha épp otthonvagyunk mindketten csak nem együtt :( Ha ittvan én sosem ülök le gépezni, és ő sem :D Rólam sem lehet megmondani hogy kocka vagyok, mindenki rácsodálkozik, lehet hogy rólad sem, akkor meg semmi baj nincs vele! :3
Sok szerencsét :D
15/L :P
Narwik: érdekes lány lehetsz :)
nincs kedves ismerkedni? ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!