Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha van egy lány (én) akinek 13 évesen csak 3 pasija volt és az se a közelmultban?
Szia!
Ejha, elég meglepő ez a kérdés.
Úgy látom, nálatok az alap dolog az, hogy minden kislánynak már ilyenkor barátja legyen (én sem szeretem a 'pasi' szót).
Erről te nem tehetsz, mivel ilyen környezetben élsz, de azért valljuk be, elég furcsa, hogy már 13 éves ennyi sok barátod volt.
Most jössz a kritikus korszakba, ilyenkor nekem is ilyen dolgok jártak a fejembe, bár csak kevéssel vagyok tőled idősebb, de az, hogy te már azzon panaszkodsz, hogy csak 3 pasid volt, az...az...
Először azt hittem, hogy azt kérded, hogy nem vagy-e túl érett, hogy 13 évesen már 3 fiúd volt.
Igaz, én csak 15 vagyok, de én még kislánynak érzem magamat ilyen dolgokhoz, és még nem vágyok fiúra.
Na jó, perszehogy nekem is vannak néha vágyaim, de ha jobban belegondolok, akkor észreveszem, hogy még túl korai.
Javslom, hogy ne próbálj olyan lenni, mint a többi, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból. Itt a fórumban, meg máshol is megtudtam, hogy a fiúknak jobban bejönnek az egyedi lányok. Ja és teljesen fölösleges a: vok, szupcs, ceje, pux, cija,stb. szók használata. Ez szól a többi agoodó ksi tininek!
az a baj drága hogy gy is érzem hogy ennyi idősen sok dologról fogalmad sinsc...
az emberi értékekről...hogy ezeket nem számoljuk meg átlagoljuk hogy ettől eddig hány volt...
ez legalább annyira irracionális mintha vakon szeretnél valakit ennyi idősen (legalábbis azt állítanád) lehetetlen
Még annyi mindent kell tapasztalnod, meg a plázacicás leírás is, érződik hogy az első negativumként felfogott nőideáll számodra a plázacica, ami ugyanakkor mégis megragadt benned valami vonzó szempontból is talán mert ők nagyobb feltűnést keltenek, de nem is tartozott a trágyhoz, mindenesetre nekem hihetsz mert hazai pálya a pszichológia...a szépség meg relativ szerintem, mindig is lesz olyan akinek nagyon tetszeni fogsz, valakinek eszébe sem jutna, az állandó önelégedetlenség is teljesen normális, főleg egy fejlődő nő életében de nem szabad túlzásokba esni... egészséges önkritika a későbbiekben erősiti a jellemed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!