Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha van egy lány (én) akinek 13 évesen csak 3 pasija volt és az se a közelmultban?
13 évesen csak 3 pasi?
Én 19 vagyok, és nekem nem volt még 3 pasim, de bátran kijelentem teljesen normális vagyok.
Nem a közelmúltban? Hát akkor hány évesen volt pasid? Ez most csak kamukérdés, ugye?
Ne hagyd magadat befolyásolni! Csak azért, mert ilyen nyomás érkezik más lányoktól, nem kötelező neked még hogy barátod legyen! Igaz, hogy kezdhet érdekelni, de 13 évesen még nem kellene amúgy sem, hogy váltogassa a fiúkat! Légy türelmes, és maradj meg ilyen normális, kedves lánynak. Hidd el, úgy rendes srácot, és kapcsolatot fogsz találni majd a későbbiekben. Ne siettesd, ne ugorj bele kapcsolatokba csak azért, mert másnak van. A divatmajom cicákat csak használják, persze ők is másokat. Egyáltalán nem vonzó olyan lányokat látni a Ti korotokban, akik csak le akarják utánozni a felnőttek világát. Elég nagy gond az, hogy ezt látjátok tőlünk, hogy így kell viselkedni. De nem az a normális ám, amit filmekben, sorozatokban, reality show-kban láttok. Ezzel mind csak hamis felszínes képed adnak, elnyomnak minden emberi, morális értéket. Elnyomják azt a lényeget, hogy mitől értékes egy nő, egy férfi, és hagyják, hogy a felszínes kinézet, és viselkedés legyen a követendő példa!
A barát meg jönni fog majd, válassz okosan és rendes srácot, akit nem az érdekel, hogy milyen mini szoknya van rajtad, és mekkora műkörme van egy lánynak, hanem az, hogy milyen szíve van, hogy beszél és bánik másokkal. Ezek az igazán fontos dolgok, nem a majmoskodás.
Ne dőlj be, maradj ilyen amilyen vagy, sokkal boldogabb felnőtt leszel az életben. :o)
ezt a kérdést fülig érő szájjal olvastam végig:D
mekorra problémád van,hogy 13(!) évesen CSAK 3pasid volt...17 vagyok és én most tartok a 3. kapcsolatomnál,de ahogy a jövöm nézem nem is szeretnék 4-et:D
De tudod mit,ha ráérek madj elkezdelek sajnálni...13 éves létedre még nem a pasizással kéne foglakoznod,főleg,hogy ugyis volt már 3:D. De amugy is,és öhhm..."rosz érzés h a hülye kis vihogo divat majmok "gyakrabban váltanak pasit mint alsonemüt" "
->na erre igazán nem mondok semmit,de megjegyzem,hogy igy lassan 18évesen te is közéjük tartozol.
16.38-as szerintem nézz utána szótárban, mi az a ribanc, mielőtt ilyen butaságot írsz.
Ebben a korban sokaknál a járás kimerül a kézenfogás meg a csókolózás fogalmával.
16.42-essel teljesen egyetértek,nem kell siettetni semmit!
Kérdezőnek: Teljesen normális vagy, ne aggódj, nem kell kapkodni, se másokat utánozni.
21(L)
16.51-esnek pedig: Ha idegbeteg vagy, minek válaszolsz? "ennyire viszketsz vagy mi?" szép dolog egy 13 évesnek ilyet írni. ennyi eszed van. megyek is innen, fel sem húzom magam.
21(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!