Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók? Mikor, hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók? Mikor, hol és kivel :D?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi hogy kivel csókolóztál és hol és mikor :D ? de nem erre a kis szájra puszira gondolok ami oviba vagy esetleg üvegezés közben történt :D köszönöm ^^

15/L

2011. aug. 25. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14 évesen, mikor mentem hogy odaadjak valamit a + angol tanárnőmnek elkisért egy haverom. Nagyon jo volt sokszor megölelt, majd séta közben megfogta a kezem. Mikor a tömbházam elé értünk megcsokolt. Végül megbántam. Sokmindent megtudtam rola, amiket eddig nem, ráadásul legjobb barátomat rengetegszer bántotta. De hogy őszinte legyek nem éreztem semmit soha iránta. Csak nagyon vártam az első csokot...már vagy 1000x megbántam. 15/l (azóta még volt jonéhány és bevallom sokkal jobb érzésekkel)
2011. aug. 25. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:

16 évesen első bnőmmel, westendben

18f

2011. aug. 25. 20:07
 13/17 hümi ***** válasza:

még nem volt meg, és nemtudom kivel lesz.. :D

17/L

2011. aug. 25. 21:25
 14/17 anonim válasza:

13 évesen, az akkori első barátommal a holdfényes kertünkben, óójee

18/L

2011. aug. 25. 21:37
 15/17 A kérdező kommentje:
ma 20:22-nek üzenem hogy : nem ^^
2011. aug. 25. 21:55
 16/17 anonim ***** válasza:
15 évesen, a barátnőmmel, egy elhagyatott helyen, fák voltak körülöttünk, csillagos volt az ég, a tücskök ciripeltek, ránkvilágított a talihold :) filmbeillő :))
2011. aug. 26. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Tavaly augusztusban kb az első barátnőmmel. Iszonyatosan sz@r volt! Csaj se jött be nem is tudom mit szerettem benne magyarán csúnya volt :S azóta meg nem volt b.nőm :) De most alakul a dolog 1 lánnyal remélem eljutunk addig mert vele tökéletes lehetne :D

18f

2011. aug. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!