Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók? Mikor, hol és kivel :D?
Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi hogy kivel csókolóztál és hol és mikor :D ? de nem erre a kis szájra puszira gondolok ami oviba vagy esetleg üvegezés közben történt :D köszönöm ^^
15/L
2011. aug. 25. 19:44
1/17 anonim válasza:
egy táboros csajszival a balatonban 14 évesen, felejthetetlen volt :)
18/F
3/17 anonim válasza:
Még nem csókolóztam, de már várom.
18/F
4/17 anonim válasza:
buliban részegen egy gorillával 15 évesen
17F
5/17 anonim válasza:
17 évesen, buszmegállóban és barátnőmmel, a kivel kérdést nem igazán értem
6/17 anonim válasza:
44 évesen először. Kissé félénk ember vagyok :S
7/17 anonim válasza:
Még nem történt meg az első csók, de nagyon vágyom már rá...
21/f
8/17 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat :'D innen látszik h kinek milyen az intelligenciája :D
amúgy a kivel kérdést arra értettem hogy az akkori barátnőddel vagy esetleg még mindig ő a barátnőd, vagy hogy egy osztálytársaddal, szomszéddal :D
2011. aug. 25. 19:57
9/17 anonim válasza:
15 évesen a suli alagsorában egy sráccal, aki nagyon nem tetszett nekem, de ő szerelmes volt belém.
borzasztó volt :/
10/17 anonim válasza:
jajj de cuki vagy meséld már el most smaciztál azért vagy ilyen lelkes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!