Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdekelne, hogy volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy volt már nektek sikeres kapcsolatotok facebook-os ismerkedés után, úgy, hogy előtte élőben nem ismerted a másikat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 19:18
1 2
 11/17 bea90 válasza:
Nekem igy van a buszon lattam meg hallottam es bejeloltem de semmi:( 13l
2011. aug. 25. 08:52
 12/17 A kérdező kommentje:

nyugi, nem vagy egyedül

én már rengeteg lánynál próbálkoztam, de nem kellettem nekik

hát még esélyt sem adnak az ismerkedésre vagy csak egyszer kétszer beszélünk és kész

utána hiába írok, válaszra sem méltatnak, sajnos elég sok beképzlet, egoista nőszemély van ezen a bolygón

2011. aug. 25. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
hozzád hasonló csajokat szemelj ki (pl ugyanolyan zenéket hallgat-lájkol) . ne akarj vele hosszasan beszélni, csak mutatkozzatok be aztán mond hogy èlőben szivesebben ismerkednél.
2011. aug. 25. 12:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Épp most van kialakulóban :) Én jelöltem be full ismeretlenül, én írtam rá először. Ha 1 mondatot is, de visszaírt. L
2011. aug. 25. 13:18
 15/17 A kérdező kommentje:
De lányként könnyebb dolgod van, mi fiúk nem vagyunk olyan sokan, akik egoisták lennénk, már elnézést, de ez tipikus női vonás, hogy a sok férfi rajongótól bekattannak és önteltek, beképzelt, nagyszájúak lesznek és mindenki lelkébe beletaposnak.
2011. aug. 25. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem most is van :D a Barátom kb 3 és fél hónapja jelölt be engem, és együtt vagyunk lassan ugyanennyi ideje. :D 23.án lesz 3 hónap ^^ és boldogok vagyunk úgy is hogy Ő 3 és fél órára lakik tőlem :)
2011. szept. 5. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
nekünk 18.-án lesz 3 hónap :D de mi szerencsére csak 3 órára lakunk egymástol(gyalog) :) és mi is fb-n ismerkedtünk össze, minden nagyon jol megy :))
2011. szept. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!