Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Milyen ruhát (ruhákat, kiegészítőket) találtok vonzónak (nem kurv*snak! ) egy lányon/nőn?
Figyelt kérdés
Nem a hálószobára gondolok, hogy ott miben látnátok szívesen, hanem ha megláttok egy lányt az utcán, szórakozóhelyen, milyen öltözék az, amelyet előnyben részesítetek?
Képeket is légyszíves linkeljetek!
Köszi
2011. aug. 23. 18:29
11/19 anonim válasza:
Neccharisnya, cicanadrág, miniszoknya, tornacipő, térdig érő csizma (télen), bőrkabát.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy qrvás lenne :)
2011. aug. 23. 18:45
13/19 anonim válasza:
igen most már látom elnézésedet kérem elnéztem az időt :)
14/19 A kérdező kommentje:
semmi gond :)
2011. aug. 23. 18:51
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
vagy feszülős naci, vagy pics@gatya, nekem nagyon bejönnek a mellények is egy csajon, meg én inkább sportcipő/tutyi párti vagyok
17/19 anonim válasza:
Hát nekem pl egy minyi szoknya egy blúzzal ami egy picit ki van gombolva, magassarkú meg szép lábak én már akk elolvadtam :DDD
18/19 anonim válasza:
egy szexi karkötő esetleg nyaklánc, én annyira nem szeretem ha fülbevalos a csaj.. a ruha meg legyen valami laza pl szűk farmer, egy jo top... szerintem az nagyon gáz ha egy lány bő, nagy ruhákban jár. és jo ha összeillő, szines de nem tul rikitó szinűek a ruhái.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. aug. 23. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!