Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon csak unaloműző vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak unaloműző vagyok a számára?

Figyelt kérdés

Van egy srác...Kb. ő a legjobb az egész suliban.. Már rég óta tetszett nekem,de soha nem mondtam el neki.

Tavaly nyáron egy sátorozás alatt közelebb kerültünk egymáshoz.Csókolóztunk meg ilyenek.Aztán másnap már ment vissza a baránőjéhez.. Nyáron ezt egész sokszor eljátszottuk egymással.

1 hónapja letámadott msnen,hogy ő szeretne velem komolyabb kapcsolatot..

Szerintetek mit csináljak? 15/l. (a fiú 16)

2009. ápr. 16. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak egy "eszköz" vagy neki. Csak akkor kellesz neki, ha nincs ott mellette a "barátnője"... Szerintem csak kihasználna, ha összejönnél vele.

Szerintem hagyjad!

Utálom az ilyen kihasználós embereket! :@

F/17

2009. ápr. 16. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Eddig valószínűleg az voltál, de most komolyabb kapcsolatot akar... úgyhogy már nem akarja, hogy unaloműző legyél csak.:)
2009. ápr. 16. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha még mindig a másik csajjal van, akkor valószínű csak "gondűzőnek" kellesz neki.

Ha már vége a csajjal, akkor lehet, hogy tényleg veled akar lenni :)

Tanács: figyelj nehogy veled is azt tegye, mint a régi barátnőjével tette, nehogy becsusszanjon egy-két "sátrazása" a kapcsolatotok alatt...

Sok sikert és boldogságot :)

Erdélyi lány

2009. ápr. 16. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

16 éves komolytalan. Gyerek még. Mit vársz tőle?

Próbálkozik a muffoknál, kb ennyi jár az eszében. Nem tud ő még trükközni. Maximum szemétkedni, de a maszlagot meg ne nyeld be. Már a te érdekedben mondom.

2009. ápr. 16. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
komolytalan még!szerintem csak egy csaj vagy a sok közül akivel ezt csinálja!ne vedd zokon!keress egy normálisabbat!*
2009. ápr. 16. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem szivasd meg! járj vele nyugodtan és nézzd meg hogy viszonyul hozzád ha adja a jófiut nyert ügyed vanh szeresd és legyél vele boldog:)(remélem igylesz) de ha azt gondolod hogy emgcsal ne szolj senkinek hanem csald meg teis persze ne durván nem szexre gondolok elég ha csókolózol valakivel azért ne legyél ribanc..csak érezze hogy teis érték vagy:D
2010. jún. 20. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
jah igen és fontos..olyan embereel "csald meg" akiröl tudod hogy ugyanolyan szemét és csak kavar másokkal mert azért nemkéne összetörni más szivét sem:)
2010. jún. 20. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!