Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
A minap nálunk a téren megláttam két lányt, s az egyik megtetszett. sajnos bizonytalan hogy mikor látom őket ismént, ráadásul én már nem szoktam nagyon lejárkálni, de most próbálok minnél többet lenn tartózkodni. Igaz még csak egyszer láttam őket de aa újra látom őket akkor az jó kezdetnek hogy ha köszönök nekik? Vagy van jobb ötlet?
2009. ápr. 16. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
hozzám jött már oda úgy srác, amikor nem voltam egyedül, hogy 'szia, van barátod?' szóval szerintem akár oda is mehetsz... de első lépésnek megfelel a köszönés. :)
2009. ápr. 16. 16:23
 2/7 A kérdező kommentje:

oké köszi!:)

De sosincs egyedül, mindig együtt van a két lány. Vagy az ne zavarjon? :)

2009. ápr. 16. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A női csordákat be kellene tiltani. De ne foglalkozz velük.
2009. ápr. 16. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Á, ha ketten vannak az még semmi :D Csak gondolj bele hogy mit szalaszthatsz el... Ha buta libák, akkor úgyis tudni fogod kb. 2 perc duma után... Csak bátran.
2009. ápr. 16. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nyugottan od amehetsz beszélj vele msn vagy tell számot is elkérheted.

ha elmész s nevetnek az sem azért lesz mert hogy hú ez meg milyen.... hanem csak zavarban vanak.

Nem kell meg ilyedni

2009. ápr. 16. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
velem is párszor előfordult:) 21/f
2009. ápr. 16. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

A női csoportosulásokat tényleg be kellene tiltani. :-)

Amúgy szerintem is az tűnik a legjobb megoldásnak, ha odamész hozzá(juk) és megkérdezed, hogy mi telszáma, mert tetszik neked , ha nem mondja azt reflexből,hogy húzz a francba, akkor érdemes próbálkozni. Na persze én sem a legnagyobb nőcsábászok közé tartozom...:-(

2009. jún. 12. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!