Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak miért a mű a szép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért a mű a szép?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem, hogy nekem van ízlésficamom, vagy a pasik tényleg mást látnak szépnek?

Ha adott két nő, mindegyik ápolt, de az egyik agyonsminkelt a másik nem, az egyiken latex-naci feszülős póló és magassarkú van, a másikon farmer egyszerű póló és balerina, akkor ő már nem szép?

És igen, én az egyszerű pólós farmeros lány vagyok.

Én is hordok magassarkút, de nem minden nap, mért nem számít szépnek ha valaki 20 évesen nem festi a haját? Nem arról van szó, hogy sosem sminkelek, de nem viszem túlzásba úgy, mint néhányan. Ha valaki nem csilivili csillogó rucikba jár már nem is szép?

2011. aug. 22. 19:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Végre egy normális csaj! :D a feszülős latex cuccoktól meg a fél kiló sminktől egyenesen hánynom kell... rá se nézek az ilyenekre. hány éves vagy? :) 19/f
2011. aug. 23. 09:23
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor lehet mégis én ismertem félre a pasikat.:O Amúgy 20 éves vagyok, de ezt a kérdésem alatt leírtam.:)
2011. aug. 23. 13:20
 23/24 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a szép ideálja, ugyanúgy ahogy a nőknél is ez van. Valakinek a nagymellű, költöm apuci pénzét és egész nap a plázában lógok hófehér hajú plázacicák jönnek be. Valakinek meg az ha nem nyomulós, normálisan beszélni tudó, kérdezni merő, ésszel sminkelő szolidabb lányok.

Részemről az utóbbi személyiséget sorolom előbbre.

22/F

2011. aug. 23. 13:34
 24/24 anonim ***** válasza:
és hol laksz? :D
2011. aug. 23. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!