Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért a mű a szép?
Komolyan nem értem, hogy nekem van ízlésficamom, vagy a pasik tényleg mást látnak szépnek?
Ha adott két nő, mindegyik ápolt, de az egyik agyonsminkelt a másik nem, az egyiken latex-naci feszülős póló és magassarkú van, a másikon farmer egyszerű póló és balerina, akkor ő már nem szép?
És igen, én az egyszerű pólós farmeros lány vagyok.
Én is hordok magassarkút, de nem minden nap, mért nem számít szépnek ha valaki 20 évesen nem festi a haját? Nem arról van szó, hogy sosem sminkelek, de nem viszem túlzásba úgy, mint néhányan. Ha valaki nem csilivili csillogó rucikba jár már nem is szép?
Én személy szerint nem szeretem az ilyen agyonsminkelt meg kihívóan öltözködő lányokat, szóval nálam Te lennél a befutó. Azzal meg próbálj ne törődni, hogy az ilyen cicababák a keresettebbek, mert ha belegondolsz, a másik oldalról pedig az ilyen b uzis, rózsaszínpólós menőarcok kellenek, akikkel lehet villogni a barátnők előtt.
Nekem nagyon szimpatikus, ha egy lány smink meg mindenféle ilyen fondorlatos gönc nélkül is szép és jól áll neki a póló meg a farmer (bár ilyennel még nem találkoztam sajnos), szóval ne add fel! :)
20/F
Hogy miért? Mert amikor megyek az utcán is látok egy ilyent akkor eljátszok a gondolatal, de ha vki olyant látok akinek anyira nem tudom elképzelni a testét akkor nyilván inkább az akiből többet látok :D
u.i: Ezeket csak megbasznám, de összejönni nem jönnék!!!
Én utálom a mű lányokat. Soha sem jönnék össze egy olyannal még akkor sem ha szeretném, mert szégyelnék társaságba menni vele, a barátaimnak bemutatni meg végképp nem volnék képes. Mit gondolnának rólam, milyen kérdésekkel illetnének?? Hogy magyaráznám meg nekik, hogy miért jöttem vele össze? Ha kiállnék mellette mit gondolnának rólam?
Mellesleg nem csak szimplán kevésbé tetszenek, de nem is gondolom úgy, hogy teljes értékű emberként kéne kezelni, nyugodtan meg lehet engedni vele szemben olyan dolgokat is, amit egy igazi nővel szemben soha.
Télleg nem ismered a pasikat.
Hány éves vagy?
Neked melyik pasi jönne be?
1: egyzserű póló, egyszerű nadrág, álagos testalkat, vagy...
2: Márkásabb ruhák, izmos testalkat, helyes arc.
Na hugye hogy ugye?!
Senki nem azt mondta, hogy ri.banc legyél, de azért néha öltözhetsz kissé kihívóbban, de nem k.vásan. Meglátod, te is érdekelni fogod a pasikat. Külső megfog, belső megtart.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!