Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak miért a mű a szép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért a mű a szép?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem, hogy nekem van ízlésficamom, vagy a pasik tényleg mást látnak szépnek?

Ha adott két nő, mindegyik ápolt, de az egyik agyonsminkelt a másik nem, az egyiken latex-naci feszülős póló és magassarkú van, a másikon farmer egyszerű póló és balerina, akkor ő már nem szép?

És igen, én az egyszerű pólós farmeros lány vagyok.

Én is hordok magassarkút, de nem minden nap, mért nem számít szépnek ha valaki 20 évesen nem festi a haját? Nem arról van szó, hogy sosem sminkelek, de nem viszem túlzásba úgy, mint néhányan. Ha valaki nem csilivili csillogó rucikba jár már nem is szép?

2011. aug. 22. 19:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
48%
Megint jönnek a h*lye általánosítós idióták, akik megint nagyon unatkoznak-.-
2011. aug. 22. 19:16
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Én speciel utálom az agyon sminkelt, pláza cicákat. Nem a ruhájába, öltözködésébe szeretek bele, hanem a szép szemébe, arcába, mosolyába. Nálam másodlagos az öltözködés(persze nem ugyan az mint az ápoltság).
2011. aug. 22. 19:17
 3/24 anonim ***** válasza:
60%

aki magassarkúban jár és festi magát még nem mű,

és mind a kettő csaj csinos ha jó az alakjuk

2011. aug. 22. 19:18
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem unatkozok csak kicsit besokaltam...:S
2011. aug. 22. 19:18
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a problémát úgy hívják, hogy fogyasztói társadalom. Ismerkedj felvilágosult férfiemberrel, aki nem birkaként illeszkedik a tömegbe, a cicafiúkat meg hagyd meg közszerepelni a médiában. Vannak akik normális értékrend szerint élnek, magam is ilyen vagyok, és érdekes mód csak ilyen barátaim vannak, és mindannyian boldogok vagyunk a természetes nőinkkel. Ne általánosíts, mert egész sok rendes kivétel van, bár való igaz, azokat nem feltétlen az utcán találod. De sajnos erre is igaz, hogy valamit valamiért. Akiknek mi tetszünk, azok nem tetszenek nekünk, vagy csak tágítva az ideált fér bele. De ez nem tartozik ide, a lényeg, hogy szerencsére azért sok a kivétel, csak meg kell keresni. Sok sikert!
2011. aug. 22. 19:20
 6/24 anonim ***** válasza:
Melyik hűlye gy*kér mondta hogy azok a plázapi*sák szebbek ?
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
ha nem tetszel senkinek akkor azért van mert valószínű csúnya vagy és nem az öltözködésed miatt
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha hosszútávú kapcsolatot akarok biztos nem a plázába keresek bnőt...és nem is így tettem...rühellem az agyon vissza mázolt arcú szoliban agyonégett csilli villi csajokat.

amikor megismertem a barátnőmet míj hihetetlen de sima edzőcipő volt rajta meg farmer...attól függetlenül az én szememben gyönyörű lány, és már egy éve együtt vagyunk :)

2011. aug. 22. 19:21
 9/24 anonim ***** válasza:
A csajok miért hiszik azt, hogy a pasiknak a mű a szép????????????????????,
2011. aug. 22. 19:22
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem tetszem senkinek, csak besokaltam, hogy már kb. fél éve hallgatom a "szexi rucis" lányok folyamatos se**nyalását.:( Nem tetszenek a fényes nylon anyagú nyúlós málós csillogós ruhák, azért nem hordom őket. DE a pasik mégis folyton nekik nyomatják a bókokat. Vagy csak azért, mert tudják náluk tuti befutók?
2011. aug. 22. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!