Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, de inkább jópasik! Milyen testalkatú lányok jönnek be?
Attól függ miről van szó meg mit mérek fel.
Szal, ha azt látom, h egy nő olyan, mint Te akkor egyértelmű, h csak megkúrom aztán viszlát.
De ha normális akkor tovább mérlegem a helyzetet.
Nem szeretem a ducikat, de még a "van rajtam egy kis fölöslegeset" se, a vékony, akár kis mellel rendelkező nőket szeretem.
bakker megköszönte a képet! most tuti kirakja a falára és erre kezd gyúrni..
na jó,megkönyörülök: ha a jó pasit úgy érted h jól néz ki-de más nem számít-akkor elég ha te is jól nézel ki és kész/40kg műpitsa
de: ha a jó pasi attól jó,h okos,intelligens,értelmes,magabiztos stb. akkor nem azt nézi h hány kiló vagy hanem h magabiztos vagy-e,szellemes,okos,intelligens,szenvedélyes,jó humorú.
ezért van h a hozzád hasonlók nem értik amikor egy helyes pasi mpondjuk egy 100kg-os csajjal van. na abban belül mindent megtalál és ettől az h kövér-vagy éppen lapos akármi- már tökre nem számít!
egyszóval: a bensődön dolgozz,a küsöd meg max annyira érdekeljen,amig még jól érzed magad.ha te 100kg-osan érzed jól magad,akkor úgy fogod vonzani a pasikat,mert 40 kilósan lehet olyan depis lennél,h hiába vayg elvileg szép,rád se hederítenek
Lány vagyok,de az első mondat második fele nálam is kiverte a biztosítékot..
A dolog ott kezdődik,hogy relatív,hogy melyik csajnak ki a jó pasi.
A másik meg az,hogy nem hiszem,hogy 14-16 évesen ezen kéne,hogy kattogj.
Ha mondjuk azt írják,hogy a husisabb lányok jönnek be nekik,te pedig vagy 50 kiló vasággyal együtt,akkor hízol 15 kilót azért,hogy megfelelj az elvárásaiknak?
Gondolkodj már!!
A legfontosabb...szerintem inkább vegyél elő,egy nyelvtan könyvet,hasznodra válhat később.
18/L
"egyszóval: a bensődön dolgozz,a küsöd meg max annyira érdekeljen,amig még jól érzed magad.ha te 100kg-osan érzed jól magad,akkor úgy fogod vonzani a pasikat,mert 40 kilósan lehet olyan depis lennél,h hiába vayg elvileg szép,rád se hederítenek"
Ez egy baromság, talán egy darabig megy, de úgy is idővel le fog lépni a pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!