Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk (14-17 év közöttiek),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (14-17 év közöttiek), mit reagálnátok ha?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok, ha egy lány azt mondanű h "Olyan cuki vagy amikor mosolyogsz!"?

Ez nagyon nyomulós???

(Az a helyzet, hogy tetszik egy srác. Reggelente suliba menet szoktunk találkozni, néha együttmegyünk suliba. Közös ismerősünknek mondta hogy szimpatikus vagyok neki.. de nem lép semmit. Nagyon tetszik amikor mosolyog.Szerintetek ha legközelebb összefutunk megmondhatom neki hogy cuki mikor mosolyog, vagy nagyon nyomulásnak venné....

Fiúk segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!

Csak normális válaszokat kérek! Köszi....

2011. aug. 22. 15:07
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget... majd kipróbálom, igaz leghamarabb szeptember 1-től találkozunk.... addig még van ídő.

Kíváncsi vagyok mit fog szólni....azthiszem maradok az "Olyan édes a mosolyod"szerűségnél, hátha mondd rá valamit!!!!!!

Azért további válaszokat várok még!!!!

2011. aug. 23. 10:03
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
az aranyos szó jobb lenne,de én örülnék neki,ha egy lány ilyet mondana nekem :D
2011. aug. 23. 22:55
 23/34 anonim válasza:
100%
édesen tudsz mosolyodni?
2011. aug. 25. 16:27
 24/34 anonim ***** válasza:
Szerintem: Édes a mosolyod! És ennyi... :)
2011. aug. 25. 17:00
 25/34 anonim ***** válasza:
79%
nekem a cuki a legrosszabb amit egy lány mondhat, mert kb az öccsének tekint kb. aranyos már jó, meg az édes is:D
2011. aug. 25. 17:05
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondhatnád, hogy cuki vagyok! :D

Én is szoktam csajokra használni, de felőlem rám is mondhatják. :D

2011. aug. 25. 17:38
 27/34 anonim válasza:
100%
Én is azt mondom h a cukit hagyd el sürgősen!!! Inkább mond azt h még helyesebb vagy mikor mosolyogsz!! nagyon tetszik!! És ezt egészen biztos érteni fogja és lépni is fog majd!! és nem egyáltalán nem nyomulós, szerintem néha nem árt ha egy lány teszi meg az első lépést!! sok szerencsét!! :D
2011. aug. 25. 21:13
 28/34 welee ***** válasza:

azon filoztam kéne egy tini rovat,mert akkor tudnám oda nem szabadna belépni....

az nyomulós hogy szép a mosolyod?

ha ezt mondod kb olyan mint ha azt mondanád hány óra van?

ebből sz*art se fog levágni.

2esbe vagy vele mond neki hogy randizni akarsz vele.

a néma gyereknek az anyja se érti a szavát.

meg a gyerek biztos szégyenlős...

2011. aug. 25. 21:30
 29/34 anonim ***** válasza:
79%

Én is inkább az "aranyos a mosolyod!" verzióra szavazok! :)

De persze ne kezd isteníteni, vagy valami. Pont ugyanezt mondtam egy srácnak, elhiheted, örült neki! Főleg, ha kölcsönös a szimpátia! :)

Hajrá, én szurkolok nektek! :)

15/L

2011. aug. 25. 22:52
 30/34 anonim ***** válasza:
Én nagyon orulnék, ha egy lány azt mondaná, ezzel egy srácot nagyon le lehet venni a lábáról. De NE cuki... inkább aranyos. Ha a gyerek nem toketlen, akkor egybol lép, és ha egy csaj már ilyen "oriasi" dicséro szavakra elszanja magát, akkor a srác egybol veszi a lapot.
2011. aug. 26. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!