Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk (14-17 év közöttiek),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (14-17 év közöttiek), mit reagálnátok ha?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok, ha egy lány azt mondanű h "Olyan cuki vagy amikor mosolyogsz!"?

Ez nagyon nyomulós???

(Az a helyzet, hogy tetszik egy srác. Reggelente suliba menet szoktunk találkozni, néha együttmegyünk suliba. Közös ismerősünknek mondta hogy szimpatikus vagyok neki.. de nem lép semmit. Nagyon tetszik amikor mosolyog.Szerintetek ha legközelebb összefutunk megmondhatom neki hogy cuki mikor mosolyog, vagy nagyon nyomulásnak venné....

Fiúk segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!

Csak normális válaszokat kérek! Köszi....

2011. aug. 22. 15:07
1 2 3 4
 11/34 Hailey13 ***** válasza:
100%
az aranyos meg édes jutott eszembe, vagy egyszerűen mondd azt hogy "tetszik a mosolyod":p de úgyis érezni fogod a megfelelő pillanatban. sok sikert:)
2011. aug. 22. 15:25
 12/34 A kérdező kommentje:

Köszi :)

És fiúk, mennyire szeretitek ha egy lány azt mondja rátok, hogy aranyos, cuki, édes... stb.?

2011. aug. 22. 15:27
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmetlenül érezném magam inkább mondd azt, hogy helyes vagy vagy tök ari még az is belefér.

De cuki...

2011. aug. 22. 15:50
 14/34 walk w1th mee ***** válasza:
100%
Ha aztmondod h cuki,az nem tetszene annyira,ha ari vagy vagy szép a mosolyod,az ilyeneknek én nagyon tudok örülni:)
2011. aug. 22. 15:59
 15/34 anonim válasza:
100%
"olyan édes vagy mikor mosolyogsz"_ "imádnivaló a mosolyod " vaaaaaaagy .... nem tudok többet de a cukit hanyagold xD
2011. aug. 22. 16:24
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
mit kell itt kerülgetni a forró kását... nem tök mindegy hogy aszondod hogy huu de cukimuki vagy, vagy hogy azt mondod hogy hééjjj srác!( hatááááásszüüneeeeeet) bejössz nekem! és susz pasz.... most képzeld cska el a szituációt hogy oooo mittoménkicsoda, oooo tomi olyan cuki a mosolyod ( nem a cukin van a hangsúly hanem a mosolyos dumán) és aszondja hogy oo hát öö.. ié.. köszi és te várod hogy mondjon valami , de ö meg megilletődik és ő sem fog semit se mondani , max vissza tér az elöbbi témához és kínos lesz az egész helyzet, ellenben ha megmondod neki hogy mit is akarsz, akor aszondja hogy te is be jösz nekem( vagy nem, de legyünk optimisták ;) ) és aszondja hogy figyi akor probáljuk meg vagy mitomén micsoda .. nem írkászolok tovább :D enyiből meg kel hogy értsd mire is gondolok...
2011. aug. 22. 18:47
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
ja és... pikacsu a cuki :D
2011. aug. 22. 18:47
 18/34 Hailey13 ***** válasza:
100%

nehogymár ő mondja meg a srácnak hogy tetszik neki..:D

mi nők csábítunk és nem hódítunk!:D

2011. aug. 22. 20:13
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem a srác így is el lesz csábulva ;), ha meg nem, akkor a kérdező csinalhat akármit is...
2011. aug. 22. 20:19
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
akár még a nóziát is dicsérheti :D
2011. aug. 22. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!