Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A bunyótól félő pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bunyótól félő pasiknak miért nincs barátnőjük?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 11:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én életem során csak ilyenekkel találkoztam.
2011. aug. 22. 11:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt tudom ajánlani, hogy szedd össze magad!
2011. aug. 22. 12:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogadni mernék, hogy te vagy az a 64%-os aki minden nap itt panaszkodik, hogy senkinek se kell.
2011. aug. 22. 12:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor néha nemárt kimászni a szobádból a gép elől aranyom!
2011. aug. 22. 12:25
 15/19 anonim ***** válasza:
azért mert senkinek se kell egy beszari gyáva fiu vagy ha ugyértetted hogy ha bunyó vaninkább kihagyod akkkor meg máss miatt nincs bnőd de ha bunyó kezd lenni ésc visitva szaladsz el akkor nevárd hogy bárkinek bejöj azért valamennyi férfiasságod lehetne én is inkább megpróbálom lecsilapitani meg nem kezdek el én is ütni verni de azért kiállok magamért és nem futok el mer bunyó van max a szélén állok és védekezek hogy ne üssenek megxd
2011. aug. 22. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:

12:37es írja:

"azért mert senkinek se kell egy beszari gyáva fiu..." HÖ!

a mai tini qrvák (senki nem mondta hogy róluk van szó de akkoris) pont az ilyen fiúcskákat keresik. Sok sok kérdés volt már erről a témáról. mind1 tapasztalatból beszélek a mai lányok az ilyen gyenge fiúkhoz vonzódnak inkább. és amennyire észre vettem ők is dominálnak hallottam már olyant is hogy a lány kishíján "felajánlotta magát" hogy ne verjék szét a "bikáját". szánalom.

magam egy sportos (konditermes) gyerek vagyok 17 éves 82 kiló, nem csúnya és ennek ellenére még nem volt barátnőm.

2011. aug. 22. 16:46
 17/19 anonim ***** válasza:
ha arra gondolunk hogy régebben ősemberek voltunk, ott harcok voltak a szukáért xd és a szuka elfogadta azt párjának aki győzött :D a mai világban már az is elég ha elküldöd az izomagyu állatot 2szóból haza :D ha szerencséd van, és jó az ügyvéded, csak te jöhetsz ki jól az ügyből :D
2011. szept. 5. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Röhely ez a kérdés.
2011. szept. 5. 14:30
 19/19 anonim válasza:
Háát azért vannak olyan lányok akik tényleg azokra a "rosszfiúkra" buknak....de vannak mások is akik pedig inkább a "szolídabbakra"
2011. szept. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!