Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen randi ötleteitek vannak? (Nem első randira)
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy valami aktív közös program, ahol lehetőleg nincsenek sokan. De bármi jöhet, mert nekem nincs túl nagy gyakorlatom ebben a témában, és szívesen várom a jobbnál jobb ötleteket. Hátha van valakinek valami olyan ami nekem nem is jutna eszembe.
Előre is kössz a válaszokat!
2011. aug. 21. 19:17
1/9 anonim válasza:
De ha már randiztatok akkor az első randin jól csináltál mindent. Most már csak azt kell továbbépítened...
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos jól csináltam mindent(gondolom), akkor csak nem találkozott volna velem mégegyszer. Csak azért érdekel, mert vannak nekem is ötleteim, de hátha hallok valami jobbat, ami nekem nem biztos hogy eszembe jutna. Azért kössz!
2011. aug. 21. 19:21
3/9 anonim válasza:
Első randira nem ajánlott, de nektek ez már kilőve, úgyhogy pl egy mozi is jó lehet. Vagy állatkert, attól függ érdeklik-e az ilyenek. Egy romantikus séta egy parkban, vagy pl tóparton, beülni egy kávézóba, elmenni egy koncertre, soroljam még? :) Még viszonylag meleg van, strand is jó ötlet lehet, vagy később uszoda.
4/9 A kérdező kommentje:
persze sorold csak! minden jöhet, mert pl. ez az uszoda jo ötlet
2011. aug. 21. 19:27
5/9 anonim válasza:
vidd el gokartozni:)
szerintem az bejönne neki:)
vagy télen menjetek el majd jégkorizni, igaz ott ált. sokan vannak de az olyan mikor össze-vissza estek-buktok :D együtt^^
6/9 A kérdező kommentje:
a gokart is jó ötlet, de azért azt nem mindenki szereti(szerintem)
2011. aug. 21. 20:35
7/9 anonim válasza:
bowling, billiárd, könyvtár (mi 2 órán keresztül nézegettük hátul a mesekönyveket egy kisasztalnál :D )
8/9 anonim válasza:
Vidámpark, közös csónakázás (Pl Debrecenben), kerékpártúra, sátorozás, kirándulás.
9/9 anonim válasza:
csónakázni most Bp.-en a városligeti tónál is lehet ;)
amúgy egy állatkert is jó szerintem, és az nem olyan drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!