Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú alacsonyabb. Gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány aki tetszik nekem de elég magas, én meg kevésbé. Rég nem láttam, így pontosan nem tudom milyen magas, de 1-2 centivel magasabb nálam. Gond? Lányok ti mit gondoltok (őszintén)? És ha gond, akkor nem túl feltűnő, hogy valaki felzselézett hajjal, vagy nagyobb talpú cipőben járkál? Vagy csak rosszabb lesz? Előre is kö.szi. 14/F2011. aug. 20. 11:43
12/16 anonim válasza:
Mi 4 éve együtt vagyunk. Én magasabb vagyok:) Hidd el nem ezen bukik egy kapcsolat.
21-L
13/16 anonim válasza:
engem nem zavarna. én pl. 173 cm magas vagyok. de még nem volt pasim szóval nem tudom. de engem nem zavarna. =) 13L
14/16 anonim válasza:
Mivel csak 165 cm magas lány vagyok, én nem járnék 163-165 cm-es pasival.
De ha 175 cm magas lennék akkor járnék 175 cm körüli pasival!
15/16 anonim válasza:
Minden nő az alacsonyabb pasikat szereti, úgyhogy van esélyed!!
16/16 anonim válasza:
ismerős helyzet.... én is ismerek egy 14 éves fiút, akivel régóta nem találkoztam és én magasabb vagyok nála..... engem nem zavarna amúgy szóval biztos van esélyed :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!