Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A néger pasiknak miért tetszenek a szöke haju lányok?
Figyelt kérdés
én is szöke vagyok...és nagyon tetszenek a néger pasik föleg inkább a fél négerek,és kiváncsi vagyok miért szeretik a szöke lányokaat...irjatok! :)21L2011. aug. 18. 00:10
11/25 anonim válasza:
Hát a bekussolós versenyzőt tutira megdugtam volna, még a házasságom előtt!!! :)))
12/25 anonim válasza:
nevetségesek vagytok.. akkor a barna nők nem lehetnek r.bancok, csak a szőkék??
13/25 A kérdező kommentje:
ja csajok kösz a kommentet!:)
2011. aug. 18. 00:26
14/25 anonim válasza:
Figyelmesen olvassál! A szőkék közt NAGYOBB ARÁNYBAN vannak. A barnák között is van, de arányaiban kevesebb! Comprende!!?
15/25 A kérdező kommentje:
jaj dehogynem fiuk tényleg be lehet offolni ne oltsátok a szökéket tisztelet a kivételnek..
2011. aug. 18. 00:27
16/25 anonim válasza:
si, comprende.. de nem neked irtam.. hanem a másiknak.. :S
17/25 anonim válasza:
Mert nekik az az egzotikus.Afrikában nem sok szőkét látni.
Meg az ellentétak vonzzák egymást,azért is nagyon jól kiegészíti egymást fekete fiú szőke lány.
22L
18/25 A kérdező kommentje:
:) én nagyon oda vagyok értük *.*
2011. aug. 18. 00:30
20/25 A kérdező kommentje:
neked milyen fajta mutass képet:D
2011. aug. 18. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!