Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakivel összejönni MSN nélkül is?
Persze ezt én is tudom de az utóbbira visszatérve: Miről érdeklődjek iránta ha levelezek vle, meg egy bizonyos idő után hogy hívjam el valahova?
Előre is köszi! :)
istenem : úgy értette az msn nélküli dolgot h ha megismer neten vkit vagy bárhol akkor azzal általába msn-en szoktunk beszélni(én legalábbis) ő pedig ezt a részt hagyná ki tehát pl e-mailen beszélnek és utánna személyes randi. én így értelmezem a kérdésedet.
válasz:
nekem love.hu-n írt egy srác és 4 napmúlva találkoztunk (nem történt semmi) és szerintem ha ismered a lányt és régóta akkor eleve kérdezd meg túle minden terelés nélkül h nem érne e rá valamikor elmenni sétálni/fagyizni veled ennyi.
ha ismered őt akkor szerintem nem kell heteket várni.
pár levél nemárt h megtudd h neki van e kedve a randihoz de ha ismeritek egymást akkor szerintem nem kell sokat várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!