Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne újra valakivel összejönni. Szakítás után ki hogy kezdi újra?
Figyelt kérdés
Barátnőm, életem szerelme 2 hete hagyott el és jó lenne újra összejönni valakivel de nem akarok kezdeményezni meg nem akarom hogy elküldjenek. Tudom hogy újra kellene kezdeni, de nem hinném, hogy a jövőben lenne egy élethosszig tartó társam.
De nagyon jó lenne végre valakit újra szeretni:S
2011. júl. 20. 22:28
1/14 anonim válasza:
én beb*sztam, egy jóbarátommal és elhordtam az exemet mindenféle büdös r*bancnak. utána 1-2 héttel már tök jól voltam, sőt már tudtam újra felhőtlenül beszélgetni az exemmel...
3/14 anonim válasza:
7x '2deci feles' ? érdekes is lenne. :D
4/14 anonim válasza:
az 1,4 liter. még én sem bírnám :D
5/14 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék...
De szerintem előbb az kell, hogy teljesen túl tedd magad a lányon, csak az után tudsz újra ismerkedni, és megszeretni valaki mást.
6/14 anonim válasza:
iszol valami? meghívlak egy felesre...
nem lehet... nem keverem.
mit ittál eddig?
DECIT!
7/14 A kérdező kommentje:
Ohh az ivás nem segít 2 napja 6 üveg bort bevágtam 2 ismerősömmel nem is tudtam hazamenni.
Szar a szerelmi bánat:S
2011. júl. 20. 22:36
8/14 anonim válasza:
én összevesztem életem nagy szerelmével olyan szinten,hogy elrohantam lány létemre nem vagyok nagy ivó bajnok vagy valami,de elég sokat ittam,boldog voltam tőle,majd sírtam megint boldog megint sírtam,aztán kicsit kijózanodtam elmentem a csávóhoz,és akkor ilyet szól,hogy én őt leszartam :D azóta fúú de utálom :D
9/14 A kérdező kommentje:
Sosem értettem akik mellett van egy társ hogy tudnak veszekedni én eddig egy barátnőmmel sem vesztem össze semmin mindent nyugisan meg tudtam beszélni velük.
2011. júl. 20. 22:40
10/14 anonim válasza:
Ezt heverd ki, csak idő kérdése. Ha meg össze akarsz jönni valakivel akkor muszáj kockáztatni, és felvállalni hogy esetleg elküldenek. Ha elküldenek akkor mi van? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!