Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne újra valakivel összejönni. Szakítás után ki hogy kezdi újra?

Figyelt kérdés

Barátnőm, életem szerelme 2 hete hagyott el és jó lenne újra összejönni valakivel de nem akarok kezdeményezni meg nem akarom hogy elküldjenek. Tudom hogy újra kellene kezdeni, de nem hinném, hogy a jövőben lenne egy élethosszig tartó társam.

De nagyon jó lenne végre valakit újra szeretni:S

2011. júl. 20. 22:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jó de így is ismerőseim mondják nem nézek ki rosszul és biztos összejön, de nem érzem magam toppon, és ha elküldenek fix szarabbul fogom érezni magam. Legjobb lenne valami jó csaj kezdeményezne:P
2011. júl. 20. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ajaj csaj az ritkán kezdeményez. Mondjuk tudsz szelektálni. Ha valakin látod hogy bejössz neki akkor szabad a pálya.
2011. júl. 20. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
nem voltunk még együtt,csak alakult.
2011. júl. 20. 22:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát már megbocsáss de akkor azért nem fájhatott annyira hogy leidd magad.

Engem az egy éves évfordulónk előtt hagyott el egyik napról a másikra azt mondta már nem szerelmes és vége. Többet nem is keresett. Nem mondott más okot, hogy változtassak vagy hogy egyáltalán mi volt baj.

én meg készültem az évfordulóra vettem ékszert meg hosszú hétvégi nyaralás stb stb. Azt meg annyit mond hogy nem szerelmes csá.... Na ez azért fájdalmasabb

2011. júl. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!