Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nem tartom jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem tartom jó ötletnek úgy összejönni valakivel, hogy netről ismerem és nincs közös ismerősünk.17/F

Figyelt kérdés
Nincs közös ismerősünk és más társaságokba tartozunk. nameg azt se akarom, hogy megtudják, hogy netről ismerem. Nem szégyenlem vagy ilyesmi, csak nekem jobb lenne ha nem tudnák, de mivel senki se ismeri, ezért majd jönnek a kérdések. Nameg nem jártam még olyannal, akivel csak kettesben tudtam találkozni mert nincs közös ismerős.
2010. okt. 8. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki h akad vki te gyökér. Vagy vmi sznob csicska vagy?
2010. okt. 8. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bazze akkor ne gyere vele össze ..... én így jöttem össze a bnőimmel, hogy neten ismertem meg őket
2010. okt. 8. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem értem neked mi a bajod... mért lennék sznob?
2010. okt. 8. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Lol... szerintem se járj vele. Nem vagy egy kicsit sem szerelmes ebbe a lányba.

Majd ha beleszeretsz, nem fognak érdekelni az ismerősök.

Amúgy nem értem, mi a baj azzal, ha az ember a neten ismerkedik meg valakivel. Nekem is lett így párom, tök más dologban váltottunk ímélt eredetileg. Most minek kellett volna ezt letagadni??

2010. okt. 8. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát a társkeresőzés viszont eléggé elítélendő manapság... legalábbis az én környezetemben... amúgy jó h nem vagyok szerelmes mert csak most fogunk először találkozni. Tudom, hogy ez még semmi, csak nem tudom mit csináljak.
2010. okt. 8. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Találkozz vele, beszélgess vele, köszönj neki úgy, hogy: oda mész szia adsz neki 2-3 puszit ha már ezt sem engedi akkor már régen rossz vagy nála vagy ő a hülye nyámnyila... de valószínűbb, hogy te vagy a rossz! Akkor már ne is akarj vele járni.... ha engedi akkor jó vagy és szabad az út a szíve felé:)
2010. okt. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!