Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy ismert ember. Ez nagyon gáz?
14:59! Jó, majd szégyellem magam. :) De előtte hízik egy kicsit a májam, hogy bejönnék neki :))
Tudod csak hűséget fogadtam, vakságot nem :)
"De előtte hízik egy kicsit a májam, hogy bejönnék neki"
Ez természetesen nem bűn. Mindenki önbizalmának jót tesz, ha tetszik valakinek kortól függetlenül. :)
"Tudod csak hűséget fogadtam, vakságot nem "
Ezzel is egyet kell, hogy értsek. :)
A probléma nem is itt, hanem ott kezdődik, ha már rá gondolsz, miközben a férjeddel vagy teszem azt, az ágyban. Jó, persze, erről nem feltétlenül kell, hogy bármi sejtése is legyen a férjednek, na de akkor is. Nem furcsa egy kicsit? Fordított helyzetben, ha tegyük fel kiderülne, hogy a férjednek bejön mondjuk egy kolléganője és esze ágában sincs elhagyni Téged/Titeket, de mégis minden együttlétnél rá gondol, nem esne rosszul?
De aztán Te tudod, hol húzod meg azt a bizonyos határt, ahol még a lelkiismeret nem szól közbe. :)
Természetesen csak feltételes módot használtam, mivel nem ismerlek és nem tudom/tudtam mi zaklik le benned. :)
Különbözőek vagyunk, ezért én speciel nem tudok ÚGY nézni más palikra, mint régen, amikor még nem voltam együtt párommal. Tulajdonképpen nem is keresem a tekinteteket, csak emgyek célirányosan. :)
Dehát ezért olyan színes ez a világ, mert nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy érezzük jól magunkat és ne okozzunk a másiknak fájdalmat. :)
Ha Neked ez jó érzés, és ugyanúgy szereted a férjedet mindemellett, csak jobban nőnek érzed magad ettől, akkor semmi kivetni való nincs ebben. Sokan ugyanebben a helyzetben vannak csak annyira "szégyellik", hogy még saját maguknak se vallják be. :)
"Hiszen ahogy a férfiak is megnézik a jó nőket, szerintem úgy a nők is megnézik (ha máshogy nem, titokban) a jó pasikat. :)"
Igen, ebben határozottan van valami... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!