Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Msn-en bele lehet szeretni egymásba? Mert én nagyon is..
? Felvettem 1 csaj msn-re és ott ismerkedtem meg vele mesze vagyunk egy mástól és máshogy nem tudtam megoldani de nemsokára találkozunk.
És nagyon jól eldumálunk és be is jövők neki. :D
Ti voltatok már ilyen helyzetbe?
Meséljétek el a sztoritokat.

Hát szerintem lehet, bár az tuti h az első személyes találkozásnál dől el a dolog, h ez valóban az-e , vagy csak bebeszéli magánka az ember.
Az én történetem. -barátnőm úgy fogalmazott: ,,Rátoknézek és elhiszem, h vanak még csodák!,,
Én hülyeségből felmentem chatre és beírt egy srác, akivel tök jól elbeszélgettünk, majd cseréltünk képet is és MSN-címemet. Ez nemsokkal karácsony előtt volt és hát szilveszter kivételével kb.1hónapig minden nap msn-eztünk (asszem 9óra volt a rekord egyhuzamban-pedig nem vagyok az a nagydumás, sőt fiukkal duplánh nem:D )és mint utólag kiderült valami hiányzott szilveszterkor -a másik! :)
Mivel 500km-re lakom Bp-től (Tőle 600ra)nem járok sűrűn fel, de januárban szerencsére 3napot is fenn tölthettem-és ugyebár szerintem nem nehéz kitalálni, h találkoztunk. Első randink 12órásra sikeredett, séta és rengeteg beszélgetés. Egyikünk sem csalódott élőben :) megvolt a varázs és egyszerre mondtuk ki a varázsszót (a nap végén):SZERETLEK! Azóta együtt vagyunk és már én is voltam náluk 1 hétvégét és ő is itt - nagy szülői bemutatás is megtörtént - csak kicsit furi volt (mondjuk mi egy csöppet sem bánjuk)hogy egyből 2-3napot töltöttünk egymásnál :) de ha már 6órát utazunk a szerelmünkhöz ez a minimum :D
És igaz, h nehéz a távkapcsolat(főleg ha tudod, h bizonyos okok miatt több, mint 1 hónapig nem látod a másikat) de ha szeretitek egymást és MEGBíZTOK a másikban akkor ki lehet bírni és ilyenkor milyen jó is az az MSN :P
Bocsi a regényért, de itt 1 bizonyíték, h bele lehet szeretni a másikba MSN-en, de ennek valódiságáról csak személyesen lehet meggyőződni!

Mi már több mint egy éve msn-ezünk és kamerázunk. Imádom, hiába van tőlem több szár kilométerre. A lelkem másik fele. Soha senkivel nem voltam ennyire egy hullámhosszon.
Mikor megismerkedtünk egy szakitáson voltam túl, egyszerűen nem tudtam szeretni, és nem tudtam elfogadni, hogy engem bárki is szerethet.
Talán soha nem találkozunk, de már igy is az életem részévé vált. Már nem vagyok szerelmes, de nagyon örülök, hogy van nekem. Még mindig sokat beszélegtünk.
Msn-en nem lehet fenntartani egy párkapcsolatot, ahhoz találkozni kell, mert idővel az ilyen kapcsolatok elkopnak. Ismerkedéshez azonban nagyon jó a messenger :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!