Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni akkor, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni akkor, ha két vér szerinti testvér egymásba szeret?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak tinédzserkori fellángolás?

Tiltani kell, vagy engedni, hogy magától elmúljon.

2011. ápr. 3. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Mindenképpen tiltani kell. De lehet, hogy csak tinédzserkori fellángolás. Ettől még nem elfogadott. És nem is túl gusztusos.
2011. ápr. 3. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fellángolás, majd kinövitek.
2011. ápr. 3. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
A szerelem nem bűn, akárkik is a felek. A kötelék már megvan, hiszen együtt nőttek fel, akkor mégis miért ne lehetne kipróbálni ezt azt. Egymásban 100%-osan emgbízhatnak, én támogatom!
2011. ápr. 3. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó vastag falat húzni a kettő közé!
2011. ápr. 3. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon szeretem az öcsémet, nagyon jóban vagyunk, de soha nem tudnék rá máshogy tekinteni, mint h a testvérem.ennek ellenére körülöttünk mindig félreértik a dolgokat és célozgatnak, ami nagyon zavar, mert ha belegondolok is h úgy van akkor máris elborzadok....szóval én elképzelni nem tudom, h lehet vki szerelmes a testvérébe ha úgy nőttek fel h testvérek...

nem tiltanám, de nem is támogatnám....nemtudom

2011. ápr. 3. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul ez vérfertőzés, és ebből születnek a fogyatékos gyerekek...
2011. ápr. 3. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy gyerek szülessen a kapcsolatból.

Itt csak a "szerelemről" az élvezetről van szó, ami nem bűn, 2 ember között (vagy akár több között ;) )

2011. ápr. 5. 15:50
 8/8 anonim válasza:
Fúú hát sok ember elég érdekesen látja.....persze nem bűn de basszus a saját testvéred!!!!!! Ez egyáltalán nem normális,ráadásul ahogy előttem is írták a vérfertőzésről ne is beszéljünk......talán elmúlik magától de ha nem mindenképp tiltani kell!!!!!!Az meg isten ments hogy gyerek is jöjjön belőle felnő azt elhányná magát ha megtudná kik a szülei egymásnak!!!!!!!!
2012. aug. 11. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!