Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 hónapja megismerkedtem egy kedves, gyönyörű lánnyal interneten. VÉletlenül akadtam rá az egyik chat oldalon, és rögtön szimpatizáltunk egymással. Egy hónap után odáig jutottunk, hogy majdnem találkoztunk is(ő kb 100 kmre lakik tőlem), de autóbalesetet szenvedett, nem tudott utána járni, csak mankóval. Utána nem történt meg a találka mert nem akarta hogy először így lássam, bármennyire is akartam nem jött össze a dolog. Sokáig kitartottunk egymás mellett, de végül úgy egy hete szakított velem, mert nem akarta hogy véletlen félrelépjen(a műtétek miatt még több hónapig nem találkozhatunk) és miután szakítottunk, úgy döntötünk baráként tovább levelezünk meg telefonálgatunk egymással. De időközben összejött egy fiú haverjával, aki a szakításunk miatt vigasztalta. Ő is rosszul érzi magát amiatt, hogy összejött mással, és még fontos vagyok neki meg szeret nagyon. Elvileg néhány hónap múlva felgyógyul és újra tud járni, de nem tudom hogy addigra szakít e azzal a sráccal. Szerintetek mit csináljak? Várjam meg a találkozást, hátha sikerül összejönnünk valahogy vagy lépjek tovább?
2011. aug. 13. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
lépj tovább
2011. aug. 13. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem találkoztatok, akkor hogy jártatok?
 3/8 anonim ***** válasza:
A távkapcsolatok eléggé kockázatosak, nagy eséllyel, többnyire amúgy sem működnek, hacsak nem tudsz odaköltözni a közelébe. Meg hát annyi időt várni, nem biztos, hogy megéri.
 4/8 A kérdező kommentje:
Ő az első komoly kapcsolatom és biztos nem tudnék még egy ilyen lányt találni. Csak furcsa hogy most már nem beszélhetek vele, csak barátként, hiába hogy én még mindig ugyanúgy szerelmes vagyok belé.
2011. aug. 13. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég szerencsétlen ez az autó baleset dolog, az meg h össze jött egy másik sráccal aki csak "vigasztalta", lépj tovább a sors is ezt akarja, ha nem így lenne ezek sem történtek volna meg.
2011. aug. 13. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várd meg. Ki tudja, lehet életed lehetőségét hagynád ki, ha lelépnél. Ha ilyen szoros köztetek az érzelmi kötelék, nem mehet tönkre ilyenek miatt a kapcsolat. De azt tudod, hogy ő viszontszeret-e?
2011. aug. 13. 18:57
 7/8 anonim válasza:
Szomorú kimondani de felejtsd el. Semmi jó nem szokott az ilyenekből kialakulni. Ha csak max nem valamelyik Balázs - show félébe készülsz , hogy rajtad röhögjön a fél ország . Fel a fejjel 2 x annyi nő él a földön mint pasi :)
2011. aug. 13. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttinek. Igen, ő is szeret, de mielőtt a haverja rámozdult, ugy érezte, hogy nem szeret annyira mint az elején. Ugy mondta hogy régen alig bírt ki egy napot, úgy várta hogy este felhivjam, most meg akár egy hetet is kibírna nélkülem. Hiába gyyőzködtem, ez elbizonytalanította, de továbbra is fontos vagyok neki. Nagyon rosszul érzi magát, amiért másik srácnál keresett vigaszt, de ugyanakkor most furcsa beszélnünk, mivel most már mással van és barátokként kell kezelnünk egymást. De mindazonáltal reménykedem benne. Mikor felgyógyult, találkozni fogunk, és ha mindkettőnk szingli, akkor adunk neki egy újabb esélyt. Sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Az is lehet, hogy az új pasiját csak barátként fogja szeretni és továbbra is belém lesz szerelmes. A remény hal me utoljára. Köszönöm az értékes válaszaitokat!
2011. aug. 14. 03:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!