Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelentheti azt, hogy járni akar velem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki nagyon tetszik, 2x randiztunk. Azt mondta, hogy szerinte rendes gyerek vagyok, csak még jobb lenne ha jobban megismerne, mert még nincs egész véleménye rólam. Ez jelentheti azt, hogy bejovok neki, de kapcsolatot csak késobb akar?2011. aug. 13. 00:34
11/11 anonim válasza:
Én ezt akkor szoktam mondani, amikor nem nagyon tudom hova tenni az embert, de inkább a barát zónába... De persze, ha nem ismeritek egymást régóta, és csak 2X találkoztatok meg csak neten keresztül beszélgettek, akkor természetes, hogy előtte jobban meg akar ismerni, nem akarja elhamarkodni a dolgokat. Hogy tudna két találka után rögtön szerelmet vallani? Ebből még a legáltalánosabb személyiségvonások sem jönnek le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!