Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ez most mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez most mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A szitu a következő: tetszik egy 26 éves srác, aki sokszor néz, szemezni is szoktunk. Viszont még sosem beszéltünk, és nem igazán találtam rá alkalmat sem, amikor egyedül lenne és beszélhetnénk, így aztán írtam neki facebookon egy levelet, hogy megismerkednék vele szívesen. Igen ám, de nem írt vissza rá semmit, viszont az tény, hogy egyáltalán nem az a kockulós típus (bár azóta már láttam fent), de pl. az üzenőfalára szokott írni 1-2 ismerőse, hogy mizu meg ilyenek, arra sem válaszol, ő maga SOHA nem postol ki semmit, nem kommentál, csak az ismerősöket jelölgeti/igazol vissza. Lehetséges, hogy az én esetemben is majd esetleg élőben próbál ez után beszélgetni, vagy inkább ne is reménykedjek benne? (én 22 éves vagyok, ha ez számít.)
2011. aug. 13. 00:19
1 2 3
 11/22 twinky ***** válasza:
Kovesd akkor. Nem letezik, hogy allandoan egy 4-5 fős galeri kisergeti otthonrol akarhova es haza is. De ez sztem mar beteges, de ha nincs mas valasztasod...
2011. aug. 13. 00:42
 12/22 Kapitány_úr ***** válasza:
Mióta nem válaszol?
2011. aug. 13. 15:25
 13/22 A kérdező kommentje:
3 napja.
2011. aug. 13. 23:44
 14/22 Kapitány_úr ***** válasza:

Elképzelhető, hogy nyaral, vagy valami más módon egyszerűen nincs net közelben.

Ha kb. két héten belül nem válaszol, az már jelenthet konkrétumot. Szerintem légy türelmes :)

2011. aug. 14. 00:34
 15/22 A kérdező kommentje:
És ha volt fent már azóta, hogy küldtem a levelet? :/
2011. aug. 14. 00:46
 16/22 Kapitány_úr ***** válasza:

Elárulom: ezen kár gondolkodni, mert bizonyítani nem tudod.

Ha valóban úgy történtek a dolgok, ahogy (habár az ilyen kérdések 90%-ban semmi konkrétat nem lehet levonni az infó hiány miatt) akkor valami méltató válasz jött volna - ha ránézett a profiljára azóta.

Viszont még mindig érvényben van az első mondatom.

Inkább arról mesélj, hogy mit érzel amikor "szemeztek"? Milyen a mimikája? Vetted-e már észre a tekintetét a szemed sarkából? Egy-egy kósza mosoly felőle?

Lényegesebb kérdések :]

2011. aug. 14. 01:32
 17/22 A kérdező kommentje:

Láttam fent azóta facebook chaten, meg új ismerősei is lettek.

Sokszor érzem hogy néz, akkor is ha én nem nézek rá. És mikor utána ránézek, még mindig néz, nem kapja el rögtön a tekintetét. Sűrűn van, hogy pl. telefonál, és közben kb. 15 mp-enként engem néz. Néha egy-egy halvány mosoly is megjelenik a szája sarkában (pedig egyébként nem látom egy mosolygós típusnak). Volt, hogy ő ücsörgött, én pedig hátrébb mászkáltam, de akárhányszor mögötte mentem el, mindig rám nézett. Ha a barátnőimmel vagyok, akkor is csak rám néz, és nekem köszön, egyes számban. Már csak ezek miatt sem értem, hogy akkor miért nem érdekli a levél... :S

2011. aug. 14. 12:40
 18/22 Kapitány_úr ***** válasza:

A dolog úgy néz ki, hogy valóban tetszel neki, és hogy érdekelnéd.

A levélre, hogy miért nem válaszol? Hát... lehet, hogy a facebook nem jelezte ki, hogy kapott (előfordult már velem is nemegyszer). Vagy, ha nem találkoztatok személyesen, akkor lehet, hogy azt szeretné (mer ta levélre nem tud/mer reagálni érdemben) - de ezek csak feltételezések.

Személy szerint, nekem az első tippem tűnik esélyesebbnek :D

2011. aug. 14. 12:48
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát, akkor asszem, megvárom a jövőhetet, amég találkozunk személyesen is... hátha. Ha nem változik semmi, akkor hagyom a dolgot. :/

Köszi szépen a segítséget :)

2011. aug. 14. 13:05
 20/22 Kapitány_úr ***** válasza:
Na, hajrá! :)
2011. aug. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!