Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ez most mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez most mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A szitu a következő: tetszik egy 26 éves srác, aki sokszor néz, szemezni is szoktunk. Viszont még sosem beszéltünk, és nem igazán találtam rá alkalmat sem, amikor egyedül lenne és beszélhetnénk, így aztán írtam neki facebookon egy levelet, hogy megismerkednék vele szívesen. Igen ám, de nem írt vissza rá semmit, viszont az tény, hogy egyáltalán nem az a kockulós típus (bár azóta már láttam fent), de pl. az üzenőfalára szokott írni 1-2 ismerőse, hogy mizu meg ilyenek, arra sem válaszol, ő maga SOHA nem postol ki semmit, nem kommentál, csak az ismerősöket jelölgeti/igazol vissza. Lehetséges, hogy az én esetemben is majd esetleg élőben próbál ez után beszélgetni, vagy inkább ne is reménykedjek benne? (én 22 éves vagyok, ha ez számít.)
2011. aug. 13. 00:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%
milyen gyakran fürdesz?
2011. aug. 13. 00:23
 2/22 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes válaszokat -.-
2011. aug. 13. 00:25
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Na látod, nekem egy lány sem ír magától. Pedig én már mióta várom a lányokat a fészen, csak a csajok miatt regeltem.
2011. aug. 13. 00:29
 4/22 anonim ***** válasza:

Talán még van remény de így nehéz megmondani várj egy kicsit aztán ha semmi akkor vagy felejtsd el vagy te próbálkozz élőbe...

Hidd el hogy már egyáltalán nem baj ha nem a pasi kezdeményez... Mert a mai "fiatalok" már nem olyanok mint kéne. (Tisztelet a kivételnek)

De azért ne vidd túlzásba ha akkor sem kapsz egyértelmű jelet akkor hagyd őt.

20/L

2011. aug. 13. 00:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mássz rá, lehet félénkebb típus, mint én, a fészes dolog is erre utal, meg, hogy értelmesebb ember.
2011. aug. 13. 00:32
 6/22 twinky ***** válasza:

Az a legnagyobb baj, hogy te is az elbaszott fb-generaciohoz tartozol, akik napi 3-4 orat toltenek a gep elott, lesve a posztokat, kommenteket, lajkoljatok, bokdositek a masikat. Kozben arra vartok, hatha a masiknak megtetszel egy 1600x1200as kep altal. Rairsz olyanra, aki max a buszrol ismer, ha egy heten 5x lat rajta. Es esetleg meg is jegyez, hogy "aranyos lany", de nem tobb.

Ha valoban erdekel, tetszik es ugy erzed, nagy lehetoseget szalasztanal el, ha nem beszelhetsz vele, menj oda hozza. Mit veszithetsz? Semmit. Ha elhajt, akkor meg viseld el a kudarcot. Legalabb a tapasztalati pontjaid novekednek. Ja, a lanyok nem kezdemenyeznek? Felejtsd el, ha tetszik, kezdemenyezz te.

2011. aug. 13. 00:33
 7/22 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy mindig 4-5 haverja társaságában van, és félrehívni meg nem fogom, hogy gyere, beszélgessünk már...
2011. aug. 13. 00:36
 8/22 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm azoknak, akik értelmeset tudtak írni.
 9/22 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de én nagy ívben leszarom a fb-ot.

Nem postolok meg ilyesmi, max jelölök/visszajelölök.

Ez a gyerek is ilyen lehet. Leszarja.

Azt értem, hogy te így próbálsz vele kapcsolatba lépni, de nem tartom kizártnak, hogy fingja nincs, hogy te ki vagy. Annak ugye meg nem mindenki válaszol.

Vagy nem tudja hogyan kell. Nem mindenki éli azon a szaron az életét.

Inkább, mikor élőben látod, menj oda hozzá valamilyen ürüggyel.

Aztán majdcsak lesz valami.

10/22 anonim ***** válasza:

Semmit nem jelent. Élőben kellett volna odamenned. Szerinted honnan kéne tudnia, hogy tényleg Te írtál rá és nem valamelyik haverod/havernőd, akinek szabad bejárása van a profilodra?

00:31:

Kicsit már talán túlságosan aláfekvős dolog volna részéről, ha egy üzenet után még élőben is Ő menne utána.

2011. aug. 13. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!