Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit néztek meg először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit néztek meg először a fiún, ha vakrandiról van szó? Mik azok a dolgok amiért félbeszakítanátok a randit?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megnézem elsőre: magasság (nehogy már én legyek a magasabb a magam 163 centijével), ápoltság. És aránylag elfogadhatóan nézzen ki.

Semmilyen körülmények között nem szakítanám félbe a randit, de ha a korábban felsorolt bűnök közül felsorakoztatna párat, vagy ha egyszerűen nem tetszene, akkor igyekeznék minél előbb a randi végére kerülni- mondván, hogy korán haza kell mennem, másnap sok dolgom lesz, hasonlók. És akkor utána igyekezném kerülni vele a további találkákat. Legfeljebb csak baráti alapon. De hacsak nem sért vérig valamivel, akkor nem csinálom azt, hogy felkelek az asztaltól, és vissza se nézve elrobogok...

2011. aug. 21. 15:36
 12/14 anonim válasza:
Hát én a tüsis hajra bukom. Magasabb legyen nálam. Felőlem káromodhat, hisz mostanában mindenki azt csinálja. Bunkózni csak szórakozásból engedem a havernak, de a pasimnak is. Én a bunkóságokat egy nagy viccnek veszem és csak röhögök rajtuk! Ne legyen büdös, meg igénytelen. Ne igya totál részegre magát és ne füvezzen. Ne erőszakoskodjon és ne akarjon már az első hónapban lefeküdni velem. Ne siettesse el a dolgokat. Én ezeket tartom fontosnak! :D
2011. aug. 21. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha büdös a szája, az gáz
2012. jan. 12. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne legyen részeg, budos, ápolatlan, trágár, eroszakos, szexmániás,ne akarjon leitatni, ne dohányozzon mellettem,és ne akarjon azonnal a kocsijába ultetni, megcsokolni.Ehhez még ha nagyjábol normálisan van oltozve(semmi extrém)ápolt és nem csúnyább az ordognél akkor még lehet belole valami
2012. jan. 12. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!