Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma már az összes fiatal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már az összes fiatal, csinos lány cigizik?

Figyelt kérdés

Én nem, és nem is szeretem, de eddig az összes lány aki tetszett, az mind dohányzott, vagy miután megismertem, rászokott.

Én meg nem akarok olyan barátnőt, aki cigizik.

Akik meg nem dohányoznak, azok meg rondák... xD

Törődjek ebbe bele?

Aki szép az dohányzik? :)

2011. aug. 12. 08:28
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
45%

most az h "csinos" egy lány nagyon relatív dolog. egyik az h a lányok és a fiúk máshogy látnak egy lányt. lehet h egy lány a másik lányt csinosnak tartják de az nem feltétlenül azt jelenti h a fiúk is csinosnak tartják. aztán nem minden fiúnak ugyan olyan az ízlése....

a lényege az h te most egyházi suliba jársz, és csinosnak tartasz egy csajt az nem azt jelenti h tényleg csinos.

2011. aug. 12. 11:35
 12/51 anonim ***** válasza:
82%

Nem baráti elvakultságból mondom...

És azt én is láthatom,hogy itt mindenki ad magára..

És azért szerintem nem vagyok olyan sügér,hogy egy ronda csajra azt mondom,hogy csinos.. és igen, eléggé relatív fogalom,pont úgy, mint a szép. De arra nem gondoltál,hogy a kérdés feltevője is relatívan fogalmaz ? ;)

2011. aug. 12. 11:40
 13/51 anonim ***** válasza:
79%

Hát én lány vagyok.Nem cigizek.Viszont nagyon kezd zavarni hogy mindenki körülötten cigizik.

Eddig az összes pasim cigizett.És én meg olyan pasit szeretnék találni aki nem cigizik.

Majd találok remélem valakit aki nem cigizik

2011. aug. 12. 12:01
 14/51 anonim ***** válasza:
22%
Én nem cigizek, csak ha ittam egy kis alkoholt, de amúgy hétköznapokon soha, nem is kívánom. Biztos egy züllött p*csa vagyok, mert néha bulizom. Egyébként én sok szép lényt ismerek, aki nem cigizik, bár tény, hogy sok bagós van ma. 19L
2011. aug. 12. 12:49
 15/51 anonim ***** válasza:
64%

Ne törődj bele! Én sem dohányzok, és nem mondják rám, h csúnya lennék, de nem vagyok az a szépségkirálynő sem, én inkább olyan átlagosnak mondanám magam. És általában olyan fiúkat ismerek meg, akik cigiznek, de ott is van 1-2 kivétel.

Am a barátom is cigizik, de ez engem nem zavar, nemtudom miért, de nálam ez nem döntő. :)

2011. aug. 12. 15:55
 16/51 anonim válasza:
65%

Én 16 leszek és még életemben nem gyújtottam rá!!

Sőt, szerintem is a legocsmányabb dolog, ha egy lány cigizik.

(sem én, sem a barátom/aim nem tartanak csúnyának)

2011. aug. 12. 16:23
 17/51 anonim ***** válasza:
81%
18 vagyok. dohányzom. és csúnya vagyok. de van barátom, aki szintén dohányzik(26éves). szóval én dohányozhatok mert csúnya vagyok. éljen!
2011. aug. 15. 05:09
 18/51 anonim ***** válasza:
82%
Hát csak az kell aki szép mi? Az átlag meg levan tojva. Nem cigizek, mégse kellek senkinek. Nem kaphatsz meg mindent egyszerre. Vagy szép vagy anticigis. Ezek vannak.
2011. aug. 16. 01:07
 19/51 anonim ***** válasza:
65%
A cigi nem csak a csinos lányok kezében undorító, hanem mindenkiében. Ne diszkrimináljátok a csinos lányokat:D
2011. aug. 19. 09:22
 20/51 anonim ***** válasza:
29%

A válasz: nem.

Rossz helyen keresgélsz. :P

Engem eléggé szépnek mondanak, de nekem a cigiadagom az kb egy évi egy dobozban merül ki és az is csak buliban. :)

(Tudod, olyankor úgy vagyok vele, h ha már mindenki aktív, én ne legyek passzív...de egyébként tőlem azt is megszokták már, ha mindenki szívja, én meg nem, nem is erőltetik...végül is szeretnék még 10 év múlva is fogakat.) :D

2011. aug. 19. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!