Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mit csináltatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Ha már több ideje ismeritek egymást de még sose találkoztatok az első randin puszi-puszi vagy csóókba mentek/mennétek/
2009. ápr. 12. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mi moziba mentünk el, osztálytársak vagyunk, szóval ismertük egymást

nem vagyunk puszizósak" " :D tehát köszönésnél nem volt semmi, beültünk a moziba, rádőltem a vállára, utána odafordította a fejét, adtam neki egy szájra puszit, ő meg megcsókolt:D imádtam, imádom azóta is...ezzel nincs gáz ^^ habár én a merészebb kategória vagyok lányok körében, így hát.. nem kellett ezen agyalnia:D mákos:P

2009. ápr. 12. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem helyzettől függ,ha jól elvagytok, akkor lehet próbálkozni - arcra puszi--)szájra puszi--)csók , ha minden jól megy és látod a lánynyak sincs ellenvetése!
2009. ápr. 13. 10:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálam elég furcsa olt az első randi, nem hogy csók volt, de még a lány csókolt meg engem, én meg csak lestem mint a moziban xD
2009. ápr. 14. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem torvenyszeru szerintem es fugg a lanytol foleg.De a statisztika azt mutatja latom h puszi.de ez csak bizalom kerdese mert a legtobb lany attol fel hogy lehet nem erdemli meg az illeto pasi azt meg.
2009. ápr. 20. 01:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Fiútól is függ, nem csak a lánytól.Tapasztalat.

29/L

2009. máj. 6. 23:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én hamarosan ilyesmi helyzetbe fogok keveredni és csókot szeretnék de a srác nem tudom még mit tervez. (: Ha úgy alakul, akkor max. búcsúzásnál lesz csók. Üdvözlés meg puszi-puszi vagy csók.
2010. aug. 13. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!