Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen autóval tudok, csajozni, ha megállok disco előtt jobban megnéznek?
Figyelt kérdés
nagypapámnak van egy ilyen autója, és dolgozok, megvenném tőle de úgy h forint alapú hitelt veszek fel rá, és úgy fizetgetem...
2011. aug. 11. 16:54
11/25 anonim válasza:
tudom, de basszus, én nem voltam ilyen :(
12/25 A kérdező kommentje:
írj már privit
2011. aug. 11. 17:16
13/25 anonim válasza:
Írj már neki privit, hát nem látod hogy mennyire szeretné h leszopd !!! XDDDDD
14/25 anonim válasza:
irtam neki.. de a leszopás csak vicc volt.. jajjjj :DD
15/25 A kérdező kommentje:
még nem irtál...:)
2011. aug. 11. 17:22
16/25 anonim válasza:
Én tudom... de ő... XD
Tuti azt akarja,hogy leszopd, nézd már vissza a kommenteket, olyan egyértelmű XD
17/25 A kérdező kommentje:
dehogy azt akarom.
2011. aug. 11. 17:29
18/25 anonim válasza:
jót szórakozok rajtatok, köszi :D:D:D:D:D
19/25 anonim válasza:
Kiscicám nekem van egy tüzép telepem megy egy IFA-m elviszlek oda ahová csak akarlak és még pénzem is van?
No mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!