Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témát hozhatnák fel?
Figyelt kérdés
felvetem 1 csaj msn re és ot ismerkedűnk de mindent tudok már rola! milyen témát hozhaznák fel? ti miről beszélgetek?2009. ápr. 12. 12:08
1/8 anonim válasza:
talán először tanulj meg írni....
4/8 anonim válasza:
Tényleg megtanulhatnál helyesen írni, de ezt már páran elmondták előttem. Ha mindent tudsz róla, akkor miért akarsz ismerkedni? Akkor már ismered. Kérj egy találkozót. Olyan meg egyébként nincs, hogy valakiről mindent tudsz. Annyi téma van. Zene, film, család, hobby, állatok, volt olyan srác, akiről filozófiai kérdésekről szoktunk "vitázni", hogy melyikünk mit gondol a sorsról stb... Szóval a lehetőségek tárháza végtelen. Légy kreatív!
5/8 anonim válasza:
Egy éve vagyok a szerelmemmel, és még tudunk egymásnak újat mondani, az elég erőltetett, amikor végigjátssza az ember a : "mi a kedvenc kajád?"-kérdéssorozatot. Ráadásul mindig akad közös témánk, bármi kapcsán, és elég sokat vagyunk együtt. Ne mondd már, hogy mindent tudsz róla...
6/8 anonim válasza:
Ha azon kell agyalnod, hogy milyen témát hozz fel egy lánynak, akkor még éretlen vagy a párkapcsolatra. Inkább olvass könyveket, sportolj!
7/8 anonim válasza:
Hát azért ez borzasztó. Nem tudom eldönteni, hogy viccből írnak így az emberek vagy valóban ilyen gyatra a helyesírásuk? Nem gondolom, hogy mindenkinek kitűnőnek kellene lennie, de azért egy alap akítv szókinccsel és átlagos helyesírással mindenkinek rendelkeznie kellene.
8/8 anonim válasza:
Egy téma, amit mindig bevethetsz:
Hogyan kérdezz, hogy elkerüld a kínos csendet?
Még 8 beszédtéma, amit bedobhatsz..
Amúgy nekem is volt már ilyen, hogy kifogytam a témákból és a lány se volt valami beszédes típus. Na ilyenkor jön a kínos csend, a legrosszabb, ilyenkor még az is jobb, ha "bocsi, de most el kell mennem, de jó volt veled beszélgetni és remélem még fogunk is" üzenettel kilépsz, legalább kínos csend nem lesz. :)
Ha egy megismerés folyamán nagyon hamar kialakul a kínos csend, vagy többször is, abból már sok jó nem lesz (vagy csak kis valószínűséggel), legalábbis ez az én tapasztalatom. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!